Jonna Lundells blixtändring inför dotterns stora dag: ”Panik”

Jonna Lundells stress inför dottern Lunabelles namngivelse.
Joakim och Jonna Lundell planerade att döpa sin dotter Lunabelle i maj. Men så blev inte fallet. Planen ändrades och nu berättar Jonna om stressen hon känner över att hinna med en namngivelseceremoni för dottern.
Annons

Ett halvår har gått sedan Youtube-paret Jonna Lundell, 25, och Joakim Lundell, 33, blev föräldrar för första gången. Till världen kom dottern Lunabelle och lyckan var total hos de nyblivna föräldrarna.

Tidigare i år skrev Jonna att det var tänkt att låta Lunabelle döpas någon gång under maj månad. Men den stora renoveringen av huset i Norrköping, samt en tvist med en hantverkare som utgav sig för att vara någon annan än den han var, satte käppar i hjulet. I ett blogginlägg beskrev Jonna Lundell situationen.

Annons

Nu känner jag att det börjar bli väldigt tight att planera Lunabelles dop eftersom att jag vill att det ska äga rum i maj någon gång, då jag gärna vill att hon ska ha min gamla dopklänning på sig och jag blir lite orolig att den ska sitta åt eller något om vi väntar för länge”, skrev hon Jonna Lundell i ett blogginlägg.

Annons

Hon fortsatte:

”Dock så har vi ju stött på STORA problem sedan den där mannen fick oss att blöda en jäkla massa pengar och sedan stack från bygget och det gör ju att bygget nu kostar ÄNNU mer pengar för att det måste bli klart snarast och det gör ju även då att vi inte har så där jättestor budget till dopet. Vi ska försöka lösa allt på dom bästa sätten som går”.

Jonnas stress – tvingas ändra planen

Något dop i maj blev det dock inte. Planen ändrades och istället för ett dop har Joakim och Jonna bestämt att Lunabelle ska få en namngivelse, som nu närmar sig med stormsteg. Men på grund av ett nytt jobbprojekt har tiden att planera namngivningsceremonin inte räckt till. I ett nytt blogginlägg, med titeln ”Paniiik!!” beskriver Jonna Lundell den stress hon känner inför dagen.

”Vi har typ inte planerat någonting. Vi har haft så fullt upp med vårt projekt att vi inte hunnit planera så mycket med dopet och sedan her det varit mycket väntan på svar för vissa saker osv, så det har dragit ut på tiden och stoppat upp tiden rejält. Jag hoppas att jag hinner lösa detta snarast så det iallafall blir en namngivelse!!”.

FOTO: TT/Allis Nettréus, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…