LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Jonna Lundell öppnar upp om den ekonomiska situationen med Lundellhuset

12 jul, 2023 
Moa Risberg
JONNA LUNDELL
Renoveringarna för Joakim och Jonnas hus har gått att följa i tv-serien Lundellhuset.
Paret har berättat att kostnaden för renoveringen ligger på cirka 30 miljoner.
Nu berättar Jonna om hur hon ser på den ekonomiska situationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jocke och Jonnas kärlekssagaBrand logo
Jocke och Jonnas kärlekssaga

Youtube-profilerna Joakim Lundell, 37, och Jonna Lundell, 29, slog igenom på sin Youtube kanal under namnet Jocke och Jonna för flera år sedan.

Därefter har paret synts i flera olika sammanhang, bland annat i sina populära tv-program Spökjakt och Lundellhuset som sänts på Discovery+.

I den egna serien Lundellhuset får man följa parets renovering av det stora och påkostade huset i Norrköping, där de bor tillsammans med sina två barn; sonen Lionel, 2, och dottern Lunabelle, 4.

Den påkostade renoveringen av lyxhuset

Sedan dess att familjen flyttade in i sitt hus och har sedan dess gjort en totalrenovering av villan, där allt i huset går i en exklusiv stil. Renoveringen har tagit lång tid och beräknas ha kostat uppemot 30 miljoner kronor.

Även om det varit stora utgifter berättade Joakim i en intervju med Hänt att han gör en viss vinst på programmet eftersom det är han själv som producerar serien Lundellhuset, i intervjun berättade han vad kostnaderna respektive vinsten slutligen landar på:

Annons

– Jag skulle nog säga plus minus noll någonstans, för den vinsten vi har för varje säsong, det är alltid någon skit i bygget som går fel och som kostar mer än vad man hade tänkt sig. Så den där vinsten blir aldrig riktigt av, berättade Joakim för Hänt.

Jonna Lundell om den ekonomiska situationen

Paret Lundell är flitiga och driver utöver youtube, sina program och renoveringar även en podcast tillsammans med TV-producenten Jonas Bergström. Podden heter Jocke & Jonna - Sanningen måste fram.

I podden fungerar Jonas som en moderator och ställer alla frågorna till paret som fansen länge undrat över när de följt dem på skärmen.

I det senaste avsnittet av podden pratar de om Jonnas uppväxt där hon berättar att hennes mamma fick lämna föräldrarnas hus efter skilsmässan från Jonnas pappa för att hon inte hade råd och möjlighet att ha kvar det.

I samband med det frågar Jonas hur Jonna skulle se på det att hamna i en liknande situation om hon och Joakim skulle skilja sig från varandra. Om de inte väljer att dela lika på allt och Joakim har mer pengar än henne.

I podden svarar Jonna på hur hon ser på det scenariot.

– Jag bryr mig inte, jag hade inte velat bo kvar i huset, det tror jag ingen av oss hade velat, säger hon.

De fortsätter att prata om att Jonna inte är så beroende av att leva ett flashigt liv.

– Jag är inte den som behöver ha 13 rum och kök, jag behöver så barnen har varsitt rum och sen har jag ett rum. Jag behöver inte ha det skit flott liksom, säger hon.

FOTO: Yotube

Annons