ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim Lundells lyxhus snart klart: ”Total kalaballik”

10 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Joakim Lundell
Joakim Lundell
Joakim Lundell har haft stora framgångar med sina program Spökjakt och Lundellhuset.
Nu avslöjar Joakim Lundell detaljer om den saftiga prislappen för lyxvillan, och berättar hur programmens framtid ser ut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Joakim Lundell, 37, och frun Jonna Lundell, 29, slog igenom med den gemensamma Youtubekanalen Jocke & Jonna för över tio år sedan. Tillsammans har de barnen Lunabelle, 4, och Lionel, 2.

Sedan dess har de haft stora framgångar på Discovery+ med flera program, bland annat med deras egna tv-serie Lundellhuset. I programmet har tittarna under fem säsonger fått följa med familjen under renoveringen av det påkostade lyxhuset i Norrköping.

Sluttampen med lyxhuset – Joakim Lundell berättar

Joakim berättar för Hänt att de bara har ett enda avsnitt kvar att spela in av programmet, och att huset i stort sett är klart.

– Det är jag supernöjd med, det ser helt magiskt ut, säger han till Hänt.

Resan dit har däremot inte varit lätt. Samtidigt som familjen Lundell har spelat in Lundellhuset har Joakim haft fullt upp med sina andra projekt, som tv-serien Spökjakt. Samtidigt har han spelat in sin andra långfilm – skräckfilmen Canceled.

Annons

– Det har varit lite total kalabalik liksom, man har flugit runt som en vante och försökt hinna, berättar Joakim.

Han fortsätter:

– Det har nästan blivit att jag har fått lite panik och velat skrika rakt ut att det blir för mycket.

Joakim har tidigare gått ut med att han inte kommer spela in några fler tv-program, på grund av sin utbrändhet och den negativa inverkan det har haft på familjelivet.

– Det har varit några månader där jag har mått dåligt – inte på grund av sociala medier utan av utbrändhet, berättar han nu.

Det betyder dock inte att tv-programmen försvinner från rutan på en gång. Lundellhuset har för nuvarande tio avsnitt kvar för säsongen. När det kommer till Spökjakt avslöjar Joakim att det kommer en till säsong nästa år, och året efter det ännu en. Detta tack vare att det finns en stor mängd material som redan är inspelat.

– Det finns ett lager på två år av spökjakt, säger han till Hänt.

Annons

Den saftiga prislappen – Joakim Lundell berättar

Spekulationer om prislappen på det påkostade Lundellhuset har varit många. Joakim bekräftar för Hänt att det rör sig uppemot 30 miljoner. Men i och med att det är han själv som producerar serien så gör han även en viss vinst på programmet. Nu avslöjar han vad kostnaderna respektive vinsten slutligen landar på:

– Jag skulle nog säga plus minus noll någonstans – för den vinsten vi har för varje säsong – det är alltid någon skit i bygget som går fel och som kostar mer än vad man hade tänkt sig, så den där vinsten blir aldrig riktigt av, berättar Joakim för Hänt.

Han fortsätter:

– Man kan ju säga att det jag förlorar, förlorar jag i arbetstid som jag har lagt ned alla dessa säsonger – att jag har stått framför kameran gratis. Men jag känner faktiskt inte att det är så farligt, för jag tycker att serien är väldigt kul att spela in.

FOTO: Sofia Nahringbauer/Aftonbladet/TT

Annons