LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jonna Lundell lämnar lyxvillan – efter Joakims hårda ord: "Flytta ut.."

28 jun, 2022 
Realitystjärnorna Jocke och Jonna Lundell är kända för att dela med sig av livets alla med- och motgångar i sociala medier.
Nu berättar Jonna om flyttlassen från den gemensamma bostaden.
– Jag håller ju på att flytta ut härifrån, berättar Jonna i parets senaste Youtube-video.
Annons
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Realityprofilerna Joakim Lundell, 36, och Jonna Lundell, 28, kända som Jocke och Jonna, har varit gifta sedan 2016. Idag är de föräldrar till två gemensamma barn; dottern Lunabelle, 3, och sonen Lionel, 1.

Förutom makarnas populära Youtube-kanal har vi även kunnat följa Jocke och Jonna i prisbelönade flertalet tv-serier. I tv-serien Lundellhuset – Sveriges lyxigaste husbygge har vi fått följa deras renovering av lyxhuset i Norrköping.

Men nu, efter dryga tre år av renovering, lämnar Jonna lyxvillan. Läs om anledningen här!

Joakims och Jonnas lyxrenovering av Lundellhuset

Joakim och Jonna köpte den enorma villan på 523 kvadratmeter år 2017. Enligt Leva & Bo låg utgångspriset på 9,3 miljoner kronor.

Annons

Huset har 4 toaletter, 5 duschar, 4 klädkammare och 9 sovrum. Dessutom finns det både swimmingpool och golfbana. Huset ligger i ett lugnt område men omges ändå av en stor mur med ett gediget övervakningssystem.

Under den drygt tre år långa renoveringen har de stött på patrull vid flertalet tillfällen och tvingats tänka om flera gånger. Ja, kanske är det därför som bygget har dragit ut på tiden?

I en videoYoutube-kanalen från i våras visade paret upp huset inifrån, eftersom de då äntligen hade kunnat färdigställa flera rum. De berättade också att renoveringen fortgår och att flera delar av huset ser fortsatt ut som en byggarbetsplats.

Det lyxiga Lundellhuset i Norrköping sett från ovan.
Det lyxiga Lundellhuset i Norrköping sett från ovan.

Jonna Lundell lämnar lyxvillan – markeringen efter Joakims hårda ord

I parets senaste Youtube-video berättar Jonna nu om flyttlassen från det lyxiga hemmet i Norrköping. Videon inleds nämligen med att Joakim berättar att familjen ska ta sig ut till husvagnen under dagen.

Annons

– Vi ska ju till husvagnen. Vi ska möblera lite och komma i ordning. Tanken är att vi snart ska… komma i ordning och förhoppningsvis sova där snart, berättar Jonna och fortsätter:

– Vi har ju redan åkt dit med två släp och nu har jag ett helt till fullt släp.

Joakim pikar då hustrun genom att påpeka att hon kanske har lite väl mycket prylar.

– Det är inte friskt. Alla runt omkring oss börjar säga att du inte är frisk när det gäller grejer. På riktigt, säger han.

Men Jonna pikar tillbaka genom att skämtsamt säga att hon ska lämna maken.

– Jag håller ju på att flytta ut härifrån. Jag tar med mig alla mina grejer.

Vi hoppas att familjen får en härlig semester i husvagnen och att Jonna känner sig tillfreds med inredningen efter hennes hårda slit!

FOTO: TV4, Viaplay

Annons