Jonna Lundell avslöjar sanningen bakom avklädda bilden med Joakim

Jonna Lundell avslöjar sanningen bakom avklädda bilden med maken Joakim.
Snart släpps Joakim och Jonna Lundells nya bok Vi mot världen och omslaget pryds av en bild på paret.
Men en detalj har fått flera att reagera – nämligen att Joakim är naken på bilden.
Nu berättar Jonna varför de valde att posera på det sättet.
Annons

Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 25, har sedan flera år tillbaka delat med sig av sitt liv på Youtube och kan nu följas i den egna tv-serien Familjen Lundell på Dplay. I programmet syns även parets dotter Lunabelle, som nyligen fyllde ett år.

Annons

Dotterns födsel var otroligt efterlängtad för Joakim och Jonna, som kämpade i flera års tid för att bli med barn. I den nya boken Vi mot världen, som paret författat tillsammans med Mia Gahne, berättar de om den mödosamma och smärtsamma vägen till att bilda den familj de är idag. Familjen de alltid drömt om.

Annons

Boken släpps den 27 november och redan nu har boken blivit omtalad – om inte annat för dess omslag. På omslagsbilden syns Joakim och Jonna posera tillsammans, men det som fått folk att reagera är att Joakim inte har några kläder på sig på bilden.

Jonnas förklaring – efter kritiska orden

På Instagram story skriver Jonna Lundell att det finns personer som har påpekat att de inte tycker om att Joakim är naken på bilden. Därför förklarar hon nu tanken bakom bilden – och varför Joakim är avklädd.

Annons

”När folk bara ’blä varför är Jocke naken på bilden bla bla bla’. Är det verkligen så få som sett John Lennon och Yoko Onos bild?”, skriver hon.

För att visa var inspirationen kommer från visar Jonna upp ett Rolling stone-omslag där John Lennon och Yoko Ono poserar exakt likadant som Joakim och Jonna gör på bokomslaget. Yoko Ono iklädd svarta kläder och John Lennon naken bredvid.

”Alltså det är ju en tolkning av att mannen inte alltid är den ’starka’ i ett förhållande och att han även kan vara ’naken och sårbar’. Det har inget att göra med något sexuellt eller naket”, förklarar Jonna Lundell på Instagram story.

På omslaget till boken poserar Joakim och Jonna på samma sätt som John Lennon och Yoko Ono.
Annons
Bilden som paret inspirerats av.

FOTO: TT/Fredrik Sandberg, TT/Allis Nettréus, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…