Artikeln innehåller reklamlänkar

Jonas Hallbergs stora sorg – berättar om hemliga projektet med Lill-Babs

Jonas Hallberg har sorg efter Lill-Babs död.

I Vakna med NRJ berättar mode- och tv-profilen Jonas Hallberg om sitt hemliga tv-projekt med Lill-Babs, som skulle ha spelats in idag.

Just nu är stylisten Jonas Hallberg, 47, aktuell med tv-programmet Stil i sikte i TV3 och hos Viafree, men idag ska han spela in ett nytt program, som än så länge är hemligt. Det avslöjar han i morgonshowen Vakna med NRJ med Ola Lustig, 40, och Malin Gramer, 39, som också är Jonas Hallbergs parhäst i Stil i sikte.

I morgonshowen säger Jonas Hallberg att han skulle spela in det än så länge hemliga tv-programmet tillsammans med Barbro “Lill-Babs” Svensson, som tyvärr avled för en vecka sedan.

– Barbro hade faktiskt bett speciellt om att få göra det här programmet med mig, säger Jonas och berättar om känslan när han fick förfrågan:

– Och jag var så här: ”Oh my God, Lill-babs, jag älskar Lill-Babs!”.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Jonas och Lill-Babs har tidigare spelat in tv ihop, när Jonas gjorde underhållningsprogrammet Camping Queens i TV4 tillsammans med Tony Irving, 51. Då besökte Jonas och Tony Lill-Babs i hennes hemort Järvsö i Hälsingland.

Men inför det hemliga tv-projektet var Jonas Hallberg väldigt exalterad.

– Jag svar så pepp och jag var så glad att hon hade frågat efter mig, hon var verkligen min tuff brud i lyxförpackning! Det fanns ingen som Barbro, hon var ju one and only, säger Jonas i Vakna med NRJ och avslöjar att han ändå kommer att spela in programmet, med med en annan känd person, som han inte kan avslöja vem det är.

– Nu ska jag göra det här ikväll ändå – filma, och jag tror att det blir riktigt riktigt grymt för det är en annan jättehärlig person jag ska göra det tillsammans med, säger han och råkar avslöja att det handlar om en tävlingsprogram.

– Jag hoppas att jag vinner.

Så sörjer kändis-sverige Lill-babs:

"Vila i Frid käraste Barbro. Jag vill bara säga Tack. Tack för den du var och för det du gav. Det fanns ingen som du. Som artist och människa. Det du gav oss, din publik och oss, som kom din väg. 25 år sen träffades vi för första gången. En stund sen träffades vi för sista. Du var alltid varm, välkomnande, generös, kärleksfull och såg alla. Vi hyllade dig och du hyllade oss. Du såg mig, då 12 år gammal och bjöd in mig till ditt bord och din familj efter showen. Under dessa år har vi umgåtts i många sammanhang, mest privata. Tack för din kärlek, dina peppande sms, din vänskap, ditt stöd och din person. Tack för dina barn Malin, Kristin och Monika och deras barn, som många blivit en stor del av min egna familj under åren på olika sätt. Jag älskar dig Barbro. Vi kommer sakna dig här på alla sätt. Och aldrig glömma dig.. Hoppas du får umgås med gamla vänner där uppe och skratta och att du får vila. Du gav oss allt. Din publik, och dina nära. All kärlek till din familj, dina barn, barnbarn, barnbarnsbarn och dina syskon i denna svåra stund. Tack Barbro. Vila i frid"

"Så otroligt sorgligt. Tack för all kärlek och GLÄDJE du spred till oss alla".

"Fina, kära och goa Barbro. Alltid så omtänksam och vänlig. Så godhjärtad, peppande och positiv. Du har betytt så mycket för så många. Vi kommer att sakna dig! Sov gott!"

"Älskade Barbro, sov gott!"

"En otroligt varm godhjärtad människa. Glad att jag fick lära känna dig och din kärlek var oslagbar Barbro."

"Obeskrivligt sorgligt. Jag tänker på alla dina barn och barnbarn och alla dom som fick din kärlek och omtanke varje dag. Jag som fick en liten skärva varje gång vi sågs känner mig helt tom. Förevigt i mitt hjärta"

"Öppnar dörren och ser ett snöhjärta precis utanför. Det hjärtat är för Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Mina tankar går till hennes fina döttrar, barnbarn, släkt och nära vänner! Kärlek och kraft till er och massor med kramar"

"Fina Barbro - Vila i frid. Alla mina tankar går till alla er i familjen nu i denna svåra tid. En mer kärleksfull ängel än Barbro kan himlen inte få..."

"Finaste Barbro. Den här bilden är så vacker, den säger så mycket. All kärlek till din familj.
Sov i ro. 
Uno"

HETAST I HÄNT-TV: TATUERAR VARANDRA – med ÖGONBINDEL (JONNA & JOHANNA CHALLENGE)

LÄS OCKSÅ: Familjens samtal till vännerna – Lill-Babs hastiga farväl: ”Där förstod vi att det var kört”

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens känslosamma farväl till Lill-Babs: ”Fina mamma…”

FOTO: IBL, TV4

SENASTE NYTT!