LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonas Hallbergs pik efter utröstningen: "LITE väl..."

13 sep, 2017 
Lina Arvidsson
Stjärnstylisten Jonas Hallberg offrade sin plats i "Biggest Loser VIP" för att Loulou Lamotte skulle få stanna kvar. Efter sig lämnar han en vass pik till de kvarvarande deltagarna.
Annons

Stylisten Jonas Hallberg, 46, blev först att åka hem från slottet i årets omgång av “Biggest Loser VIP“.

När det stod mellan Jonas Hallberg och lagkamraten Loulou Lamotte, 36, övertalade Jonas övriga deltagare att rösta hem honom.

– Det är ganska obvious vem ni ska rösta på. Loulou, eftersom du jobbar i hemtjänsten, hon har två små barn, problem med dittan och dattan och barnlämningar och fixa jobbat och allt det här. Då känns det så mycket viktigare för mig att jag kan ge det lilla, att du kan fortsätta vara kvar här och fortsätta din resa, säger Jonas Hallberg i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Därmed lade samtliga deltagare sin röst på Jonas Hallberg som fick packa väskan och åka hem. På Instagram lämnar stylisten en kommentar om att han fick lämna tävlingen. Där skriver han att han hoppas att LouLou Lamotte ska “kick ass” på slottet. Jonas har tidigare stöttat sångerskan och peppat henne till att vara kvar i programmet.

Annons

Jonas tycks däremot inte vara ledsen över att åka hem, men han lämnar en pik till de kvarvarande deltagarna.

Det var JÄVLIGT jobbigt på slottet ärligt talat…. Men INTE träningen, kosten, tävlingarna och allt som handlade om vårat nya sunda levende…. Däremot att behöva hänga med vissa av dessa deltagare 24 timmar per dygn var “LITE” väl mycket…. hahaha OMG!!!!  Inga namn nämnda!!!!“, skriver Jonas Hallberg.

Det har varit en del bråk på slottet. Det är framför allt Camilla Henemark, 52, och Anna Book, 46, som råkat i luven på varandra.

Att Jonas Hallberg valde att lämna tävlingen för att Loulou ska få vara kvar gick hem hos Jonas fans. I kommentarsfältet strösslas det med hjärtan.

Wow vilken inställning o bra attityd. Snacka om att lämna m flaggan i top“, skriver en följare.

Du har ett stort hjärta som lämnar frivilligt för att nån annan ska få chansen, fint“, skriver en annan.

Här är samtliga deltagare i “Biggest Loser VIP”

FOTO: Instagram, TV4

Annons