Idol 2023 marknadsföring banner

Anna Books utbrott chockar kändisarna: "Jätteblåst"

12 sep, 2017 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Lina Arvidsson
Det blir storbråk i kvällens avsnitt av "Biggest Loser VIP". Ett missförstånd leder till grälet som skakar slottet.
Annons

Från dag ett har känslorna legat utanpå för deltagarna i ”Biggest Loser VIP”, och konflikterna har kokat under ytan.

I tisdagens avsnitt brakar bråket loss efter säsongens första frestelsetävling. Där suktas deltagarna med godsaker och det lag som äter flest kalorier vinner ett pris. Det vinnande laget får välja mellan en guldvikt eller ett samtal hem.

Anna Book, 46,  i det svarta laget vill gärna vinna ett samtal hem i och med att hennes dotter Vanessas, 15, fyller år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Camilla Henemark, 52, tycker att de ska äta för att Anna ska få ringa hem. Under frestelsen äter Camilla drygt 1000 kalorier. Det blå laget vinner vilket innebär att det andra laget får det andra priset, ett minuskilo.

Men det visar sig snart att Camilla missuppfattat vinsten. Hon trodde att motståndarlaget skulle få ett pluskilo och anser att Anna Book ljög för henne om detta för att vinna samtalet hem.

– Jag är fortfarande i chock. Jag förstår inte hur man kan ljuga någon rakt upp i ansiktet så där, det kan jag inte förstå det. Jag känner mig jätteblåst, säger Camilla.

Det är inte direkt harmoniskt på slottet i kvällens "Biggest Loser VIP".
Det är inte direkt harmoniskt på slottet i kvällens “Biggest Loser VIP”.

Efter tävlingen konfronterar Camilla Henemark  Anna Book.

– Om vi förlorar den här tävlingen så ska vi rösta bort en i vårt lag. Och jag har burit hela den här tävlingen för att du ska få ringa hem och du röstar på mig. Har du offrat dig för mig då? frågar Camilla Henemark Anna Book som inte vill ge något löfte.

Annons

– Jag inser att jag skjutit mig själv i foten eftersom jag vet att ni inte kommer vara lojala mot mig, fortsätter Camilla.

Hon vill ha garantier från sina lagkamrater att de inte kommer att rösta på henne vid en eventuell utröstning, något som Anna Book inte vill ge.

– Jag förstår att hon är orolig, men att jag är skyldig henne någonting i det här sammanhanget tycker inte jag är riktigt rättvist, säger Anna Book.

Diskussionen fortsätter och plötsligt ger Anna Book svar på tal.

– Tänk om jag och Morgan har planerat att vi ska rösta ut “the big guy”, säger Anna och pekar på lagkamraten Jan “Blondie” Hammarlöf, 53. Hon fortsätter med hög röst:

– För att han är den som bränner mest, den som pumpar på stenhårt, som gått ner mest i procent, för att han är den största konkurrenten i mina ögon. Har du tänkt på det?

– Ja, det har jag faktiskt, svarar Camilla Henemark.

Annons

– Då är det väl han som ska ut först! Bam! Bam! Bam! skriker Anna Book och sparkar med benet.

Camilla Henemark ber Anna Book lugna ner sig.

– Jag får skrika hur mycket jag vill, säger Anna Book.

Blondie gör ett försök att medla vilket inte får någon effekt. Camilla Henemark är övertygad om att hon är den som är närmast att bli utröstad medan Anna Book inte vill ge något svar på vem hon skulle lägga sin röst på i en eventuell eliminering.

– Min och hennes diskussion har inte förändrat mina tankar kring hur jag eventuellt skulle rösta om vi överhuvudtaget ens skulle hamna i en eliminering, säger Anna Book.

FOTO: TV4

Annons