LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här stöttas lagkamraten av Jonas Hallberg: "Hon är bäst"

11 sep, 2017 
AvHanna Svärd
I kvällens avsnitt av "Biggest Loser VIP" har Loulou Lamotte det ovanligt tufft. Men lagkamraten Jonas Hallberg är snabbt framme och stöttar.
Annons

I kvällens avsnitt av “Biggest Loser VIP” går det tungt för Loulou Lamotte, 36. I grupptävlingen halkar hon snabbt efter och känner sig sedan skyldig till att dra ner tempot för laget.

– Det var för tungt och jag var för tjock i princip, säger hon efter tävlingen.

Men lagkompisen Jonas Hallberg, 46, verkar inte alls bitter över den uteblivna prestationen, åtminstone inte när det gäller Loulous bidrag till laget.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tycker att Loulou gjorde en fantastisk insats. Jag älskar Loulou. Hade Lolou vägt 365 kilo hade jag inte tvekat en sekund på att ha henne i mitt lag. Hon är bäst, säger han.

Men inte nog med att det går tungt fysiskt för Loulou i kvällens avsnitt. Hon känner även hemlängtan och stor saknad efter sina barn, och efter att hon lyssnat på en inspelning hon gjort tillsammans med barnen, bryter hon ihop och börjar gråta i sin ensamhet.

Men även den här gången finns Jonas Hallberg snabbt till hennes förfogande. När han kommer in i rummet är han inte sen med att stötta sin lagkamrat med kramar och peppande ord.

Annons

– Ibland när man mår dåligt och har ångest kan det kännas bättre att gå på gymmet och lyssna på när Micke får stå och skrika i våra ansikten, säger han till henne när hon berättar att hon inte känner sig sugen på att träna under dagen.

Och när Loulou intervjuas förklarar hon själv varför hon har en dålig dag:

– Idag är en deppig dag liksom, jag saknar barnen, man är trött för man får inte sova ordentligt på nätterna, och så är man trött för man tränat, och typ stukat foten. Det är mycket.

Och Jonas medmänsklighet uppskattas starkt av Loulou som avslutar med att beskriva deras relation till varandra.

– Jonas är ju min stjärna. Vi har faktiskt jäkligt roligt ihop. Han är bra på att peppa också, säger hon.

Foto: TV4

Annons