TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Förra Biggest Loser-finalisten slår tillbaka efter kritiken

09 sep, 2017 
AvHanna Svärd
Naggie Ghanbar gick till final i Biggest Loser 2015. Efter programmet valde hon att genomgå en magsäcksoperation – något hon både hyllats och sågats för.
Annons

Naggie Ghanbar deltog i Biggest Loser 2015. Efter att ha haft svårt att hålla vikten efter programmet, tog hon beslutet att genomgå en så kallad “Gastric bypass” där magsäcken förminskas.

I ett Instagram-inlägg förklarar hon varför hon valde att göra operationen.

“Jag kan bara tala för mig själv, efter många års kamp med vikten, alla slags dieter, jojo bantning, t.om Biggest loser så orkade jag inte med den konstanta kampen mot mina hungerkänslor”, skriver hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På sin Instagram delar hon flitigt med sig av sin hälsa och beskriver i ett annat inlägg, hennes känslor efter operationen. I kommentarsfälten hyllas hon för det mesta, men när det dyker upp negativa åsikter om hennes val kring hennes egen kropp, är hon inte sen med att uttrycka sina känslor kring detta.

“Min kropp, mina val. De som tycker något negativt kring mina val om MIN kropp och MITT mående får gärna behålla dom och inte berätta de för mig, då jag 1: Aldrig frågat om de, 2: inte bryr mig om vad du tycker om MIN kropp och MINA val”, skriver hon intill en bild där hon poserar före och efter operationen.

Annons

Den förre “Biggest Loser”-profilen vill dock vara tydlig med att hon uppskattar folks intresse kring vad hon gått igenom, och öppnar för att folk gärna får höra av sig om de har frågor.

“Däremot är jag öppen för frågor, för den som på riktigt undrar något kring mina val, självklart! Bara att fråga”, skriver hon och fortsätter uppmana sina följare till att hålla en god ton:

“Men är du här för att försöka vara negativ and rain on my parade, gå och göm dig under den stenen du kom ut ifrån. Jag bestämmer över vad som är bäst för mig och min kropp. Vill inte se era spydiga kommentarer eller vidriga synpunkter varken i kommentarsfälten eller i mitt DM. Punkt”, avslutar hon inlägget.?

Foto: Instagram

Annons