TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Books ilska efter TV4:s fråga: "Bad dem dra åt helvete"

30 aug, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Nu avslöjar Anna Book att hon bad TV4-produktionen dra åt helvete efter att ha fått en viss fråga.
Annons

Artisten Anna Book, 47, har sedan i början av sommaren lagt om sitt liv helt. Detta efter att ha varit en av kändisarna som deltagit i “Biggest Loser VIP”.

På sina sociala medier har hon visat upp en kroppslig förändring som fått följarna att häpna, samtidigt som hon hyllat programmet.

Men nu avslöjar Book att hon från början inte var fullt lika positiv till programformatet – och framför allt inte att vara en av deltagarna. När produktionen hörde av sig fick de istället ett tydligt och ilsket nej.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vad dem dra åt helvete, säger Anna Book till Expressen.

Men skam den som ger sig, övertalningsprocessen tog inte slut där och till slut hade hon övertygats om att ställa upp i programmet som går ut på att deltagarna ska lägga om som livsstil och gå ner i vikt.

– Det är ingenting som vardagsmotion, det är ingenting som att gå och träna tre dagar i veckan, det är ingenting som att träna fem dagar i veckan. Det är träning sju dagar i veckan, från morgon tills att du går och lägger dig. Sen den lilla detaljen med att göra ett tv-program och komma överens med sex andra egotrippade me, myself and I personer. Och jag är ju den största av dem alla så jag har nog med att leva med mig själv varje dag, har Anna Book tidigare sagt om inspelningen.

“Biggest Loser VIP” kommer att börja sändas om bara någon vecka i Sjuan.

Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mina tänder"Brand logo
Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mina tänder"

FOTO: Ibl

Annons