Books miss – kan ha avslöjat utgången i "Biggest loser VIP"

Inspelningarna av "Biggest loser VIP" är ännu inte avslutade, men redan nu hintar deltagaren Anna Book om utgången i programmet. I en podcast antyder artisten flera gånger att hon inte tog sig till final.

Under våren har programmet “Biggest loser VIP”, där kända svenskar ska tävla om att gå ner i vikt, spelats in på Ekolsunds slott. Programmet leds av Anna Brolin, 37, och den enda deltagaren som hittills har bekräftats av tv-kanalen är artisten Anna Book, 46.

Inspelningarna är dock ännu inte helt avslutade och alla deltagare befinner sig nu hemma för att fortsätta sin viktresa på egen hand fram tills det att finalavsnittet spelas in den 23 augusti och den sista invägningen görs. Då ska både utslagna deltagare och de som tagit sig till final redovisa sina resultat.

Men redan nu hintar Anna Book om utgången i programmet. I en intervju i podcasten “Multimammorna” antyder artisten vid flera tillfällen att hon åkt ut ur “Biggest loser VIP”.

– Även fast man åkte ut… Eller åker ut, så är det så att alla deltagarna kommer till finalinspelningen den 23 augusti. Där ska man redovisa hur det har gått hemma på egen hand, säger hon i podcasten.

Vid ett annat tillfälle i podcasten hintar Anna Book också om att hon inte är med i finalen.

– Oavsett om man hade varit med i finalen… Eller om man bara redovisar hur det gått hemma, så är det otroligt nervkittlande, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Anna Book om sin obotliga sjukdom: ”Jag ger inte upp”

Både TV4 och den exekutiva producenten för “Biggest loser VIP”, Lotta Andersson, har lyssnat igenom vad Anna Book säger i podcasten. De anser dock inte att sångerskan har brutit mot några regler genom sina uttalanden.

– Vi tycker att det är roligt att Anna vill prata om programmet och den resa som hon har påbörjat i och med sin medverkan i “Biggest Loser VIP”! Vi upplever inte att hon har berättat saker som riskerar att förstöra upplevelsen för tittarna och det är det viktiga: Att programmet är underhållande och en överraskning för alla de som vill se programmet och det är ju exakt vad Anna vill också, säger Lotta Andersson till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Anna Books tårar för dottern Felicia: ”Väldigt tufft”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!