TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anna Books tårar för dottern Felicia: "Väldigt tufft"

10 feb, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Det blev stor dramatik när Anna Book och maken Roberto Toledano Book skulle rädda dottern Felicia Book från mumifiering i Fångarna på fortet.
Annons

I veckans Fångarna på Fortet är det tema “familjekamp” mellan Anna Books, 46, familj samt Dr Albans 59, familj. I ett tävlingsmoment ska Anna Book och maken Roberto Toledano Book, 49, lägga ett pussel för att rädda dottern Felicia Book, 25, från att bli inlindad i bandage, “mumifierad”, och skickad till fängelsehålan.

Men pusslandet blir för mycket för det äkta paret som kämpar med bitarna medan Felicia Book successivt lindas in i bandage.

– Kom igen nu, jag ska ut härifrån!, ropar en uppjagad Felicia Book från cellen.

fecliciabook
“Det var extremt obehagligt”, säger Felicia Book om att bli inlindad i bandage.

En panikslagen Felicia ropar bedjande till sina föräldrar att skynda sig, men tiden rinner ut och snart är bandagerad ända upp till öronen. Då brister det för mamma Anna Book som inte kan inte hålla tårarna borta.

Annons

– Jag tycker jättesynd om henne, snyftar Anna Book som blir tröstad av programledaren Gunde Svan, 55.

Anna Book kunde inte hålla tårarna borta. Gunde Svan fick trösta sångerskan.
Anna Book kunde inte hålla tårarna borta. Gunde Svan fick trösta sångerskan.

– Det känns inget roligt alls. Jag skulle mer än gärna byta plats med henne. Just nu så känns det väldigt, väldigt tufft, säger Anna Book i programmet.

Felicia Book är däremot inte förvånad över att hon fastnade i cellen. Redan när hon förstod vad utmaningen var gav hon upp hoppet.

– Jag kände nästan rätt direkt när jag insåg och förstod vad de skulle göra att, ok, I´m stuck here. Jag är fast, säger Felicia Book.

Felicia Book hamnade i fängelsehålan efter föräldrarnas pusselmiss.
Felicia Book hamnade i fängelsehålan efter föräldrarnas pussel-miss.

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons