Jonas Hallberg skiljer sig från maken Antonio Quiroz

Jonas Hallberg skiljer sig från maken Antonio Quiroz
Jonas Hallberg och Antonio Quiroz meddelar nu att de beslutat sig för att skilja sig efter fyra år.
” Det här var ju min lilla husband”, skriver stylisten på Instagram.
Annons

Jonas Hallberg, 48, är känd för svenska folket som den glammiga stylisten som älskar uttrycket ”Fab”. Han har även synts i tv-rutan i bland annat program som Let’s Dance och Biggest Loser VIP. För fyra år sedan gifte sig stylisten med sin mexikanske pojkvän Antonio Quiroz, efter att ha känt varandra i nästan nio år.

Annons

”Han sa JA. Idag är vi förlovade jag och min Antonio. I’m so excited. Vilken dag vi haft so far, Colosseum, lunch på Hotel Majestic, shopping på Valentino, cocktails på Hotel De Russie. Fab! Awwww what a fab day!”, skrev han i ett inlägg på Instagram efter att paret förlovat sig.

Nu efter fyra år som gifta har Jonas och Antonio valt att gå skilda vägar. I ett inlägg på Instagram med flera bilder på paret tillsammans skriver stylisten om beslutet.

Annons

”TACK för ALLA underbara skratt genom åren med dig. Min Antonio “Little P” nu när vi beslutat att separera efter nästan 9 år, och 4 år som gifta (om 2 dagar faktiskt) MÅNGA av er har under en längre tid frågat och undrat vad som händer mellan mig och Antonio, vissa har jag svarat men de flesta inte. Har faktiskt INTE orkat….  Även om vi beslutat detta tillsammans är det ett stort steg för mig”, skriver han.

Väntar nya äventyr

Han fortsätter inlägget med att förklara att situationen är oerhört jobbig för honom, men att han ser ljust på framtida möjligheter och utmaningar.

”Det här var ju min lilla husband, vårat lilla casa, våra furry daughters…. SUCKS…. MEN nu väntar nya äventyr, en ny bok och kapitel nr 1 “Det här kommer bli bra”. Och självklart menar jag då för oss båda”, skriver han och förklarar att de kommer att dela på vårdnaden om deras två hundar:

Annons

”Chiquita och Foxi bor hos oss varannan vecka…. Vi bor nära varandra så det blir easy och smidigt för tjejerna också. Jag har mått bättre, men hoppas och tror att de dagarna snart knackar på dörren igen.”

Får stöd i kommentarsfältet

I inläggets kommentarsfält syns en rad av Jonas Hallbergs kända vänner som visar sitt stöd och sin omtanke.

”Kärlek, omtanke och styrka, Keep burning. Besito”, skriver Anna Book.

”Kramar”, kommenterar  Elisabeth Masse Fritz.

Annons

”Jag är så ledsen att höra detta. Men om du säger att detta är de bästa, så är det de”, skriver Lagayla Frazier.

Kärlek i massor från oss till er”, skriver Tess Merkel Solomons.

View this post on Instagram

TACK 🙏 för ALLA underbara skratt genom åren med dig @the_chef_chiquita Min Antonio "Little P" nu när vi beslutat att separera efter nästan 9 år, och 4 år som gifta (om 2 dar faktiskt) 💔 MÅNGA av er har under en längre tid frågat och undrat vad som händer mellan mig och Antonio, vissa har jag svarat men de flesta inte. Har faktiskt INTE orkat…. 😢 Även om vi beslutat detta tillsammans är det ett stort steg för mig. Det här var ju min lilla husband, vårat lilla casa, våra furry daughters…. SUCKS…. 💔 MEN nu väntar nya äventyr, en ny bok och kapitel nr 1 "Det här kommer bli bra" Och självklart menar jag då för oss båda. Vi har redan lämnat vårat lilla @lacasapapiplaya 🏡 så vårat lilla mysiga ställe tar en liten break denna vinter säsong, men då detta varit en dröm för mig länge med ett litet mysigt B&B kommer det snart tillbaks…. LOVAR!!!! 🇲🇽🏡🌴🍹😎🐬🐕🌈 Chiquita och Foxi bor hos oss varannan vecka…. Vi bor nära varandra så det blir easy och smidigt för tjejerna oxå 🐕❤️ Jag har mått bättre, men hoppas och tror att de dagarna snart knackar på dörren igen…. FYYYYYY FAN för ångest alltså…. Värsta skit jag vet!!!! 😱 Men jag blickar framåt, ser ljuset i jungeln (inte många tunnlar här 😂) Ni som känner för det kan ju skicka något till @the_chef_chiquita då blir han säkert glad. ÄLSKAR mina nära och kära NI vet vilka ni är ❤️ Tack för er kärlek och stöd under denna tid. NU ska jag ner till poolen och göra BOMBEN 💣 för idag är det Méxicos 🇲🇽 Nationaldag…. VIVA MÉXICO!!!! Bilderna på OSS är några favoriter genom åren…. Hoppas ni gillar dem lika mycket som jag gör 🙏💔😢 PUSS ALLA och glöm ALDRIG #takecareofyourlovedones ALWAYS!!!! ❤️ #husband #breakup #loveofmylife #lafamilia #newadventure #newbook #serljusetijungeln

A post shared by Jonas Hallberg (@stylistjonashallberg) on

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…