LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Jonas Gardells bild med unga manliga tv-profilen – efter separationen

24 jan, 2023 
Jonas Gardell
Jonas Gardell och Mark Levengood har separerat efter 37 år ihop.
Nu syns Jonas tillsammans med den unga och omtyckta tv-profilen – bara dagar efter uttalandet om seperationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mamma Irmas dejtingtips till Marko "Markoolio" LehtosaloBrand logo
Mamma Irmas dejtingtips till Marko "Markoolio" Lehtosalo

Jonas Gardell och Mark Levengood har varit ett av våra mest omtyckta par under många års tid. Sanningen är den att de träffades för 37 år sedan och det slog gnistor med en gång och de förlovade sig snabbt.

Men nu har det forna paret gått ut med att de valt att separera. De gick ut med nyheten på deras respektive Instagram där de berättade om det känslosamma beslutet.

Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner. Vi går i terapi och får se var det leder. Jag berättar för att slippa smussla men i övrigt är detta helt privat och mycket smärtsamt. Vi kommer inte kommentera på något annat sätt, svara på frågor eller ge intervjuer och ber om respekt för detta. Men ni får gärna se på oss och vårt famlande med ömsint och kärleksfull blick”, skriver Jonas Gardell på Instagram.

Annons

Nu syns Jonas vara på middag med en ung manlig tv-profil.

Jonas Gardell på middag med unga tv-profilen – bilderna visar

Under måndagskvällen publicerade Jonas en bild på sig själv och fjolårets Mästerkock-vinnare Adam Thulin, 22. Duon avnjuter en middag på en restaurang i Stockholm tillsammans.

”Tvåmanna-restaurangklubben med Adam var ikväll på Misshumasshu och TRÖSTÅT gott käk medan Adam berättade om när han åt ren-penis på Noma och då kändes allt genast lite bättre. Adam. Hur många stjärnor ger vi? 3 av fem Adamåjonas” skriver Jonas under inlägget.

Även Adam publicerade en Instagram-story på Jonas där han sitter med ätpinnar.

Annons
Adam Thulins Instagram-story

Mark Levengoods första ord om separationen

Samtidigt som Jonas gick ut med separationen på Instagram så publicerade Mark en egen text där även han bekräftar att de kommer att fortsätta vara gifta och berättar att de får hjälp.

Det är med stor sorg som vi efter ett långt liv ihop idag meddelar att vi separerar. Vi kommer dock fortsätta vara gifta, och får hjälp att försöka reda ut det som är svårt och trassligt.Sänd varma tankar till oss. Dock kommer vi med hänsyn till vår familj inte att svara på några frågor och ber om respekt och förståelse för detta.” skriver Mark på sin Instagram.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons