TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jon Olsson och Janni Delérs nya besked – efter seperationen: ”Tror inte att...”

25 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Jon Olsson, Janni Deler
Jon Olsson och Janni Delér var länge ett av det hetaste influencerparet – som förra året valde att separera.
Nu kommer det forna paret med ett nytt besked för familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här händer det oväntade med Mariette HanssonBrand logo
Här händer det oväntade med Mariette Hansson

I augusti 2022 kom en nyhet som landade som en stor chock för många – nämligen att ett av våra absolut kändaste influenserpar valt att skilja sig efter 11 år tillsammans.

Janni Olsson Delér, 32, och Jon Olsson Delér, 40, har tillsammans över två miljoner följare på sina sociala medier och har fans över hela världen. Under många år har de delat med sig av vad som för många är ett drömliv – lyxiga resor, gigantiska villor och en fantastisk kärlek mellan varandra.

Jon och Janni har under sina år tillsammans fått två barn – Leon och Leia. Familjen var under flera år varit bosatta i både Monaco och Marbella i Spanien, men för två år sedan sålde de sitt stora palatsliknande hus i Spanien och flyttade till Cypern. I samma veva investerade de även i en sommarstuga i Sverige.

Annons

Janni Delér berättar orsaken till skilsmässan

Det var på Instagram ex-paret först meddelade det chockartade beskedet att de tagit det tuffa beslutet att gå skilda vägar.

I podcasten Two of a kind, som Janni har tillsammans med systern Michaela Delér berättar hon mer om detaljerna kring varför paret begärt skilsmässa.

– Det är inte så att vi har kommit på det här beslutet snabbt, det kan jag börja med att säga, det har ju pågått länge liksom. Och det är inte så att vi inte har provat allt. Det var inget lätt beslut av oss ändå, men man vill ändå dela på sig som vänner med respekt för varandra och ha en härlig stämning. Och jag tror att går det för länge i ett förhållande där det inte är bra, då blir det liksom dåligt för resten av relationen, förklarar Janni i podden och tillägger:

– Och vi kommer ju ändå alltid ha varandra i våra liv för vi har ju barn ihop. Så ja, trist.

Jon och Janni om nya beskedet i relationen

Nu har det gått ett par månader sedan de offentliggjorde sin separation och trots att de inte publicerar lika mycket innehåll på varandra som förr, kan man ändå förstå att Jon och Janni fortfarande har en god relation till varandra.

Annons

På Instagram kommer ex-paret nu med ett nytt besked. De kommer nämligen ta sitt pick och pack för att lämna paradisön Cypern för att bosätta sig på rejält kallare breddgrader. Flyttlasset bär nämligen av till Sverige. Det är i ett gemensamt inlägg på Instagram som det forna paret berättar nyheten.

"Vi flyttar till... SVERIGE! Tror inte att någon av oss någonsin sett detta komma, men ju mer tid vi har spenderat som föräldrar desto mer har vi insett att vi värdesätter det vi upplevde som barn och att vara nära vänner och nära och kära.", skriver de på Instagram och fortsätter:

"Lika mycket som vi älskar det varma klimatet och solen där vi har bott under större delen av våra liv - kontrasten de fyra årstiderna Sverige erbjuder är något vi har saknat. Så att flytta tillbaka på dagen för en av de största snöstormarna som vårt hus här har sett under de senaste 20 åren (grannar berättade det för oss idag) känns nästan som om världen försöker tala om för oss att detta är rätt för oss!"

FOTO: Cecilia Liljeton/TT

Annons