Jon och Janni Olsson Delér avslöjar namnet på nyfödde sonen

Jon och Janni Olsson Delér avslöjar sanningen bakom namnvalet
Det har snart gått en vecka sedan Jon och Janni Olsson Delér blev föräldrar för första gången. Till världen kom deras son.
Nu avslöjar paret vad han ska heta.
Annons

Jon Olsson Delér och Janni Olsson Delér blev äkta makar efter ett storslaget bröllop i spanska Marbella förra sommaren. Efter vigseln undrade många av parets följare vilka framtidsplaner som väntade – och frågade bland annat om de hade planer på att skaffa barn. I en livesändning på Youtube svarade Jon och Janni hur de såg på saken en vecka efter bröllopet.

Annons

– Vi tar det ganska lugn när det kommer till allt det där, avslöjade Jon medan Janni fortsatte:

– Vi tar det som det kommer.

Men det dröjde inte längre än ett år innan de nyblivna makarna kunde avslöja att familjen väntade tillökning. Graviditeten var inte planerad, men både Jon och Janni jublade över beskedet.

Annons

– Det hände lite snabbare än vi hade tänkt oss. Men såklart är vi jättelyckliga, sa Jon Olsson i en video på Youtube.

Under graviditeten tog Jon och Janni reda på att det var en son som låg och växte inne i magen – och avslöjandet gjorde de framför familj och nära vänner. Efter det längtade de allihop efter att få se Jon och Jannis son för första gången.

”Han är äntligen här”

Och efter att Janni gått några dagar över tiden kom han till sist! I ett kärleksfullt inlägg på Instagram delade Janni Olsson Delér den glada nyheten och välkomnade sonen till världen.

”Han är äntligen här! Jag hade ingen aning om att mitt hjärta hade ett så stort hål som nu är fyllt, ord kan inte beskriva det. Vi mår alla bra och han är en frisk, nyfiken och glad (och väldigt trött) liten kille. Välkommen till världen min älskling, vi kan knappt vänta på att få tillbringa resten av våra liv tillsammans med dig! Vi gjorde Jon Olsson – JAG ÄLSKAR DIG”, skrev Janni i inlägget.

Annons

Delar med sig av namnvalet

Det har nu nästintill en vecka sedan sonen föddes och på Instagram delar både Jon och Janni med sig av hans namn för första gången. I varsitt inlägg har de skrivit ut hans namn klart och tydligt: Leon Olsson Delér.

”Leon Olsson Delér – du gjorde mig till mamma och stal mitt hjärta direkt. Jag visste inte att jag kunde stirra på, vara så orolig över och älska någon så mycket som jag gör redan nu. Vår vackra pojke – tack för att ha gjort vårt liv komplett”, skriver Janni till ett par bilder på sonen.

Annons

Jon har i sitt inlägg delat med sig av en liten del av den förlossningsvideo som paret delat med sig av på Youtube. I texten välkomnar han sin son till världen än en gång – och delar även han med sig av sonens namn.

 

”Välkommen till världen Leon Olsson Delér!”, skriver han och fortsätter att berätta att han redan nu fyllt flera minneskort med bilder och videor på lille Leon och Janni.

Annons

FOTO: TT/

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…