ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jon-Kristas nya kärleksbesked – avslöjar relationsstatusen

14 aug, 2023 
Moa Risberg
Jon-Krista.
Jon-Krista var med i Bonde söker fru under säsongen 2022.
Tyvärr tog kärleken mellan honom och Ida slut efter programmet.
Men än har han inte gett upp och letar fortfarande någon med det lilla extra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sigBrand logo
Jon-Krista tackar för sig

Programmet går som bekant ut på att bonden ska hitta kärleken i programmet hos någon av brevskrivarna som sedan kommer och bor hos dem på gården.

I bland går de hela vägen för paren som blir blixtförälskade i varandra, men ibland så blir det tyvärr inget kärlekslycka på gården och då får bönderna tyvärr leta vidare.

Jon-Krista ger inte upp efter programmet

En av dem som letat vidare efter medverkan i programmet är John-Krista som var med i Bonde söker fru under säsongen 2022.

I programmet fann Jon-Krista kärleken i Ida Öbro, som bodde hos honom under programmet tillsammans med de andra tjejerna.

Paret fortsatte att ses efter inspelningen av programmet, men tyvärr tog det sorgligt nog slut mellan paret. Då Jon-Krista inte kände att han hade tid för en relation pågrund av flera oturliga saker som hände i hans liv.

Annons

Efter programmet och uppbrottet från Ida har han letat efter kärleken på nytt.

Började dejta en tjej han träffat på Instagram

Nyligen berättade Jon-Krista om hur det har gått på dejting fronten efter programmet.

I en intervju tillsammans med Hänt berättade Jon-Krista om det senaste i sitt kärleksliv som renskötare och hur han träffade sin dejt senast.

– Jag har faktiskt försökt dejta en person väldigt seriöst, men de gick inget bra i slutändan. Jag har insett det att nu när man har familj och gård, att försöka matcha ihop med någon annan som kan komma in i den delen av livet är en utmaning. Fast man tycker att det stämmer bra överens kemi-mässigt, säger han.

Han fortsätter och berättar.

– När man ska försöka kalibrera ihop livet, då blir det lite utmanande och tyvärr så tog det stopp där, säger Jon-Krista.

Hur länge träffades ni och hur träffades ni?

– Ett par veckor ändå, de var sociala medier. Det var någon som gled in i DM:sen och det var en intressant person, där det ena skrivandet ledde till det andra och tillslut så var det ju en träff. Det var en jättefin tjej men tyvärr, säger han.

Är det många som hör av sig till dig på Instagram på det sättet?

– Det är väll varje vecka iallafall det händer, det är ju smickrande absolut. Men sen är de ju såhär, att hitta den som passar de är ju en utmaning, säger Jon-Krista.

FOTO: Instagram

Annons