Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde söker fru-Ida syns ihop med Jon-Krista igen: ”Bra mellan oss”

12 feb, 2023 
JON-KRISTA, IDA
Renskötaren Jon-Krista valde Ida i sitt slutval i Bonde söker fru 2022. Nu har de synts igen och Ida berättar hur det egentligen ligger till.
”Bra mellan oss”, bekräftar Ida för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sigBrand logo
Jon-Krista tackar för sig

Det var i Bonde söker fru 2022 som svenska folket fick lära känna den otroligt charmiga renskötaren Jon-Krista Jonsson, 30. I hans slutval stod det mellan Ida, 26, och Nathalie, 24. Han valde Ida, men när tittarna sedan fick se hur det hade gått för paret berättade de att kärleken inte hållit.

Sedan dess har mycket hänt. Jon-Krista och Ida har bearbetat allt som hänt och Nathalie har gått vidare på sitt håll. Faktum är att hon funnit kärleken och blivit sambo.

– Det är bra med mig, mycket har hänt sen i somras och jag är numera blondhårig, sambo och bonusmamma till världens bästa barn, berättade hon för Hänt.

Något som kännetecknar Jon-Kristas brevskrivare är att de blev väldigt bra vänner med varandra. Efter programmet har de umgåtts en hel del och även Jon-Krista tycker att det är kul att de klickar så bra.

Annons

Så är Jon-Kristas relation till Ida idag

Men det var ju trots allt Ida som Jon-Krista valde i sitt slutval. Han har nyligen berättat för Hänt om hur relationen till henne ser ut idag.

– Vi har fortfarande en del kontakt. Hon är ju en person som är så himla härlig! Jag får en varm känsla när jag tänker på Ida. Inför nyår var hon faktiskt förbi och lånade med sig en köttbit. Då krävde hon att jag skulle bjuda henne på lunch lite längre fram. Det är väl det som väntar… Det blir säkert mycket skratt, hon är ju en riktig glädjespridare!, sa Jon-Krista till Hänt.

Om det kan bli kärlek mellan Ida och Jon-Krista igen är något som återstår att se.

– Den här saknaden man hade förut har börjat komma tillbaka om man säger så. Det kanske har lite att göra med det där nytt år, ny inställning, nya tider och nu ska det bli så mycket bättre. Det är så många som pratar om det, så det kanske smittar av sig på mig, sa Jon-Krista till Hänt som är taggad på att börja dejta igen.

Jon-Krista och Ida syns ihop igen: ”Bra mellan oss”

Något som däremot är säkert är att Jon-Krista och Ida är bra vänner idag och har inga problem med att stöta på varandra på stan.

Detta är faktiskt exakt vad som hänt nu. På lördagen visade Ida på Instagram att hon hittat Jon-Krista ute på gatorna.

”Hittade en liten filur på stan”, skriver Ida och visar upp Jon-Krista.

När Hänt når Ida berättar hon om mötet:

”Nämen det var jättekul, det är alltid kul när vi träffar varandra. Det är bara bra mellan oss!”, skriver hon till Hänt.

JON-KRISTA, IDA
Jon-Krista och Ida umgås med varandra igen!

FOTO: TV4

Annons