hänt exklusivt

Jon-Krista Jonssons ord om brevskrivaren Nathalies nya pojkvän

Jon-Krista och Nathalie

Nathalie Sandberg har gått vidare efter att dejtat Jon-Krista Jonsson i Bonde söker fru.
Nu delar Jon-Krista med sig av sina första ord om brevskrivarens nya pojkvän.
– Hon har en typ, säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sig
0:30

Efter reklamen: Jon-Krista tackar för sig

(0:30)

Slå på ljud

När det var dags för slutval på Jon-Krista Jonssons, 29, gård i Bonde söker fru 2022 hade han två brevskrivare kvar – Ida Örbro och Nathalie Sandberg.

De båda tjejerna hade gjort stora avtryck på Jon-Krista som till en början hade svårt att välja vem han ville fortsätta dejta. Men efter att drömt om Ida natten innan valet föll valet tillslut på henne.

Jon-Kristas första ord om brevskrivaren Nathalies nya pojkvän

Paret slutade däremot dejta strax innan sista avsnittet spelades in men för Nathalie har kärlekslivet dessvärre gått bättre. Nyligen avslöjade hon för Hänt att hon träffat en kille som hon idag är sambo med. Hon har även blivit bonusmamma och lyckan är total.

–Vi träffades på hans firma för första gången för över ett år sen men det var först efter Bonde söker fru-inspelningen vi började dejta. Det har aldrig känts lika självklart som det gör när jag är med honom. Han är allt jag någonsin drömt om, sa hon då.

Nu berättar Jon-Krista för första gången vad han egentligen känner över Nathalies nya relation.

– När man får se en annan människa känna så mycket glädje i livet då kan man inte annat än att bli glad för den personen. Det är klart att vi hade något där vi drogs till varandra under den här inspelningen så det är ju en person jag har ett gott öga för men det var ju så att i slutändan var vi inte riktigt menade för varandra så jag kan inte annat än att önska henne all lycka i världen och att det där blir hennes nummer ett för evigt, säger han till Hänt.

Är det någon du känner eftersom att ni alla bor så nära?

– Nej jag känner honom inte riktigt, det kan jag inte påstå. Men det är kul att veta att hon drogs till killar som har barn, hus och hem. Så det känns ändå att hon va hos mig och det var inget påhitt. Hon har en typ av människor men nu har hon ju då funnit sin riktiga och det är hur kul som helst. De verkar så lyckliga.

Det anser renskötaren om att paret träffades redan innan Bonde söker fru

– Jag har följt henne länge tillbaka och jag har fått veta lite före alla andra så det var faktiskt jättekul att få höra henne berätta det här från första början. Att hon har träffat en fin kille som hon trivs med,

– Det är ju så att när man träffar någon så är det ju stor chans att man har träffat personen lång tid innan i livet men det blommade ju ut för de två efter programmet. Så det känns inte som att det var något konstigheter, det var ju samma mellan mig och hennes. Vi hade träffats innan programmet lite kort men så blommade allting upp inför programmet,

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN