hänt exklusivt

Bonde söker fru-Nathalies lycka med sambon – träffades innan programmet

Nathalie Bonde söker fru 2022

Nathalie Sandberg dejtade Jon-Krista Jonsson i Bonde söker fru.
Nu avslöjar hon för Hänt att hon har träffat kärleken och dessutom blivit sambo.
”Mycket har hänt sedan i somras”, skriver Nathalie i ett meddelande till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"
0:24

Efter reklamen: Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"

(0:24)

Slå på ljud

Nathalie Sandberg sökte kärleken i Bonde söker fru 2022. Hon kom att bli en av tjejerna som stannade hela vägen in i slutet på Jon-Krista Jonssons gård men när det var dags för slutval valde Jon-Krista att fortsätta dejta Ida Öbro.

Nathalie Sandberg bekräftar stora kärlekslyckan efter Bonde söker fru

Så vad har egentligen hänt i Nathalies liv sedan kamerorna slocknade på Jon-Kristas gård i somras? När Hänt når Nathalie berättar hon att hon inte längre är singel, istället har hon tagit flera steg i sin nya relation.

– Det är bra med mig, mycket har hänt sen i somras och jag är numera blondhårig, sambo och bonusmamma till världens bästa barn, säger Nathalie till Hänt.

Lyckan är stor och det visar sig att killen som fångat Nathalies hjärta faktiskt fanns i hennes liv redan innan Bonde söker fru-inspelningarna.

–Vi träffades på hans firma för första gången för över ett år sen men det var först efter Bonde söker fru-inspelningen vi började dejta. Det har aldrig känts lika självklart som det gör när jag är med honom. Han är allt jag någonsin drömt om, säger hon.

Nathalie och Jon-Kristas dejt innan tv-inspelningen

När Nathalie klev in i Bonde söker fru skilde sig hennes medverkan från de andra tjejernas. Hon och Jon-Krista hade nämligen redan setts innan Nathalie sökte till programmet.

– Det var väl ingen djupgående dejt. Vi träffades och såg ett avsnitt från ett kärleksprogram. Sen så for hon hem och det bara rann ut i sanden. Det blev lite småskrivande efteråt men inte så mycket mer med det och jag trodde att det var över, att det inte blev något av det men sen fick jag helt plötsligt ett brev när bonde drog igång, sa Jon-Krista till Hänt när han berättade om dejten.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN