LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jon-Krista om beslutet med barnen – stora förändringen på gården

09 apr, 2023 
JON-KRISTA
Bonde söker fru-profilen Jon-Krista har två barn som han har varannan vecka.
Nu har han tagit ett stort beslut för barnen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fruBrand logo
Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fru

Bonde söker fru 2022 gick av stapeln i höstas och en av bönderna som fångade svenska folkets hjärtan var renbonden Jon-Krista Jonsson. I hans slutval valde han Ida Öbro men dessvärre höll inte kärleken mellan dem och de skildes åt som vänner. Än idag är Ida och Jon-Krista mycket goda vänner och träffas kontinuerligt.

Efter programmet tog Jon-Krista en paus från dejtandet men nu har han kommit igång igen lite smått.

– Jag har provat på att dejta någon men så kände vi att det inte riktigt blev så bra i slutändan, förklarade Jon-Krista för Hänt nyligen.

Farmen-profilen avslöjar Jon-Kristas beslut för barnen

Något annat som hänt sedan inspelningarna av Bonde söker fru är att Farmen-profilen Jens Rönnqvist har flyttat in på Jon-Kristas gård. De två tv-profilerna har mycket gemensamt eftersom de slog igenom stort i ett tv-program och gärna håller på med Youtube.

Annons

Dessutom har både Jens och Jon-Krista barn sedan tidigare och nu när Jens bor på gården så har de tagit ett beslut för barnen.

– Jon-Krista har bytt tiden med barnen så nu har vi barnen samtidigt varannan vecka så de är överlyckliga över den nya kamratskapen, de trivs verkligen i sällskap, äventyrar i allt från lekar till att mata renarna, sa Jens till Hänt.

Jon-Krista om beslutet för barnen: ”Självklart val”

När Hänt når Jon-Krista kan han bekräfta att barnen har bytt vecka och det var ett självklart beslut eftersom det skulle synka med Jens barn.

”Jens var som pricken på i:et. Jag har fler kompisar runt om mig som har barnen just då och när han flyttade till gården så blev det ett självklart val! Så nu är det som ett dagis i mitt hem! Massa ungar om helgen. Det är som "barna i bullerbyn" här på min gård”, skriver Jon-Krista till Hänt.

Just nu är det dags för renarna att flytta från kust till fjäll, så det är hektiska tider som råder för Jon-Krista och gänget. Samtidigt som allt är toppen för barnen, nu är det enda som fattas en kvinna på gården, som Jon-Krista själv beskriver det.

”Nu är det bara en kvinna på gården som saknas”, skriver Jon-Krista till Hänt med glimten i ögat.

FOTO: TV4, Instagram

Annons