LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hans Wincent visar upp utseendeförändringen
– helt oigenkännlig

08 apr, 2023 
Hans Wincent
Farmen-Wincent är en känd profil från programmet Farmen.
Men hans första tv-debut var faktiskt för åtta år sedan i programmet Go kväll.
Väl där var han med i segmentet Gör om mig och fick sig en rejäl utseendeförändring.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Storbråket mellan Viktor och Asiatou i FarmenBrand logo
Storbråket mellan Viktor och Asiatou i Farmen

Hans Wincent är den folkkära och välkända profilen från tv-programmet Farmen. Hans resa startade redan 2017 när han fick hoppa in som expert och mentor för Gutta Andersson med anledning av en avancerad operation som Gutta gjorde.

– Gutta blev sjuk. På sociala medier efterlyste man någon som kunde hoppa in som hans dräng en sommar. Min dotter såg det här inlägget och taggade mig eftersom hon tyckte att jag passade in. Det tyckte jag också – så jag skickade in en ansökan. The rest is history!, berättade Hans Wincent för Hänt.

Sedan den sommaren har Wincent blivit kvar på Farmen som expert i programmet. Men han har även berättat för Hänt att han skulle kunna ta sig an en annan programledarroll. Eftersom tv-uppdrag är något han verkligen gillar.

Farmen-Wincent visar upp utseendeförändringen – nya bilderna visar

Wincents resa inom tv-branschen startade dock inte på Farmen. För åtta år sedan gjorde han nämligen tv-debut i programmet Go kväll på SVT. Wincent var där för att vara med i segmentet Gör om mig och få en helt ny look.

Annons

I ett Instagram-inlägg har Wincent berättat om sin medverkan och till inlägget visar han också upp den nya looken och han är nästan oigenkännlig. En helt ny stil och en ny frisyr.

”Åtta år sedan jag gjorde TV-debut i Go kväll på SVT. Då när jag var med i "Gör om mig" skojade vi och sa att nästa gång kommer jag som gäst och kanske är "middagsvärd" eller hoppar in som programledare.”, skriver Wincent.


Hans Wincent om starten på hans tv-karriär – där har du sett honom förut

Wincent fortsätter att beskriva sin medverkan och hintar även om att det kanske är dags för ett återbesök och att detta blev på något sätt starten för hans tv-karriär.

” Det har ju blivit några gånger i TV-rutan sen dess!”
, avslutar han inlägget med.

Vilken skillnad det blev, den nya stilen passade Wincent precis lika bra som den vi är vana att se honom i på Farmen!

När Hänt når Wincent om hans medverkan berättar han att kan gärna skulle ställa upp igen men denna gång som gäst.

”Det var åtta år sedan men det var roligt, som jag skrev i mitt inlägg skulle jag gärna medverka i Go kväll igen men i så fall som gäst”
, skriver han i ett meddelande.

FOTO: JERREVÅNG STEFAN/Aftonbladet

Annons