LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jon-Krista Jonsson om att vara med i TV4:s Bonde söker fru igen

30 apr, 2023 
Jon-Krista i Bonde söker fru
Kan vi få se Jon-Krista i en till säsong av Bonde söker fru?
Nu berättar han hur det ligger till!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fruBrand logo
Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fru

Bonde söker fru är ett av TV4:s mest populära program – där kärlekstörstande bönder får chansen att dejta flera samtidigt.

En som var med i den senaste säsongen var renbonden Jon-Krista Jonsson. I hans slutval valde han brevskrivaren Ida Öbro, men dessvärre höll inte kärleken mellan dem och de skildes åt som vänner.

Jon-Kristas ord om dejtinglivet

När Hänt nyligen pratade med Jon-Krista berättade han att han och Ida fortfarande är vänner och har kontakt. Någon ny kärlek hade han inte träffat, när vi pratade med honom senast.

– Jag har provat på att dejta någon men så kände vi att det inte riktigt blev så bra i slutändan, förklarade Jon-Krista då om sitt dejtingliv.

Jon-Kristas ord om att vara med i Bonde söker fru igen

Nu har Jon-Krista lagt ut flera saker för att slå ett slag för den nya säsongen av Bonde söker fru. Det är bland annat ett inlägg om en av de nya bönderna, Alexander, som han skriver att folk borde söka till.

Annons

”Vem borde skriva ett brev i sommar? För ett år sedan stod jag där. Nervös, galet ovetandes om min framtid och ännu mer ovetandes om vad jag gav mig in på! Men nu ett år senare kan jag säga er att det var verkligen värt det! Mitt största äventyr i mitt liv! Fast nu är det några nya stjärnor på G som söker den rätte. Sin partner in Crime att dela resten av livet med! Så till alla er, likt mig där ute. Som söker den rätte. Varför inte prova chansen? Vem vet. Det kanske är ditt livs bästa beslut! Sedan ett tipps till er som vill finna någon på den rätta sidan den norrländska gränsen! Alexander verkar som en riktigt spännande person!!Undra om vi känner någon som borde flytta till Norr”, skriver han.

Men bland kommentarerna är det en som tycker att han själv också borde försöka hitta någon igen, i just Bonde söker fru.

Följaren skriver:

”Kul om du kan vara med i Bonde söker fru igen”.

Jon-Krista svarar då:

"Haha, det hade varit galet”.

Jon-Krista och Ida är inget par i dag, men ingen av dem har stängt dörren för en framtid tillsammans.
Jon-Krista i Bonde söker fru.

Kan tänka sig att göra tv igen

När Hänt når Jon-Krista så utvecklar han sitt svar, hur han tänker kring det.

Annons

Om någon ställer frågan. Så ett liknande program, som hela familjen kan titta på skulle jag lätt kunna vara med i (det behöver nödvändigtvis inte vara relationer)”, svarar han på frågan om han skulle kunna tänka sig vara med igen eller i ett annat tv-program.

Han förklarar även hur det kommer sig att han la ut ett inlägg om just Alexander. Det är inte så att de känner varandra, men de bor nära!

”Jag känner ingen av dem som är med i år. Men vi har ju en kille som kommer från den bättre delen av riket (här i norr) som jag håller mina tummar lite extra för honom. Ett program som bonde skulle jag kunna rekommendera alla att vara med i. Det är snällt och lyfter dig som person, sjukt mycket!”.

Annons