hänt exklusivt

Bonde söker fru-Jon-Krista avslöjar: Brevskrivaren dejtar hans kompis

BONDE SÖKER FRU 2022

Jon-Krista fann inte kärleken i Bonde söker fru men han fann fina vänskaper.
Nu berättar han om vännen som dejtar hans brevskrivare.
– Vi får väl se vad det blir där, säger Jon-Krista till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fru
0:38

Efter reklamen: Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fru

(0:38)

Slå på ljud

Jon-Krista Johansson, 30, gjorde succé i årets säsong av Bonde söker fru och han charmade snabbt tv-tittarna hemma i sofforna.

Årets säsong blev mycket händelserik på flera håll. Men det var endast på Elin Sandbloms, 28, gård som kärleken levde vidare. Hon valde Christian Sandberg, 26, och de är kärare än någonsin. De har dessutom blivit sambos.

– Vi planerar inte så supermycket. I det här fallet bara blev det som det blev. Varför ska man vänta med något bara för väntandets skull? Ibland är bättre att bara tänka ”nu kör vi”! Sedan får man lösa situationer efterhand som kanske dyker upp, sa Christian till Hänt om sambo-beskedet.

Så gick det sen för Jon-Krista och Ida

Jon-Krista valde Ida Öbro, 26, i sitt slutval. Men när vi fick se hur det hade gått efter inspelningarna avslöjade de att de inte längre var ett par. Då berättade Jon-Krista att det hände så mycket efter inspelningarna – som gjorde att han tog avstånd från Ida. Bland annat så gick hans mormor bort och i samma veva bröt han foten.

Sedan dess har Jon-Krista bearbetat sorgen och tagit tid för sig själv. Han berättade nyligen för Hänt om hur relationen till Ida ser ut idag.

Något som kännetecknade Jon-Krista i programmet var att han hade väldigt svårt att göra sina val, eftersom han tyckte om alla brevskrivarna så himla mycket. När han skulle välja bort Sanna, 31, var det ett riktigt tufft beslut.

Efter inspelningarna har Jon-Krista dessutom kommit nära Farmen-profilen Jens Rönnqvist. Deras vänskap började med att Jon-Krista hörde av sig för att få tips om sociala medier, förutom det så bor de väldigt nära varandra.

Farmen-Jens dejt med Jon-Kristas brevskrivare Sanna

Nu har det dessutom visat sig att Jens fått upp ögonen för Jon-Kristas brevskrivare Sanna!

– Jaa världens bästa Sanna! Hon är ju så ball, säger Jon-Krista till Hänt.

BONDE SÖKER FRU 2022
FOTO: TV4

Han berättar vidare hur det gick till när Sanna och Jens gick på en dejt.

– Vi får väl se vad det blir där, men nej när Jens ringde och sa det där att "jag tänkte ta en lunch med Sanna". Då skrattade jag gott och sa bara åt honom "kör, det är en toppenbrud", säger Jon-Krista till Hänt och fortsätter:

– Ja men jag tror att det var en liten förklädd förfrågan om tillåtelse. Han ställde frågan snyggt och man kände ju litegrann att han kollade läget innan. Jag gav stora tummen upp, direkt när jag kände vibbarna så tänkte jag bara kör. Det är en toppentjej.

Det har ju gått flera månader sedan Jon-Kristas kärlekssaga med Sanna tog slut, så därför ser han inga konstigheter.

– Vi har ju liksom gjort slut på våran kärlekshistoria, så då är det ju inga konstigheter. De är ju lika galna bägge två, oj oj oj om det där blir någon fortsättning på så kan det ju bli hur bra som helst.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN