Jon Henrik om förändringen i relationen med Maret

Jon Henrik Fjällgren med flickvännen Maret Nystad
Varje lördag får TV4-tittarna se Jon Henrik Fjällgren i Stjärnornas stjärna.
Inspelningen av programmet hindrar honom från att träffa flickvännen Maret Nystad – nu berättar han om relationskampen.
– Det har varit rätt ensamt, säger Jon Henrik i Malou efter tio.
Annons

Jon Henrik Fjällgren, 32, är artisten som har fångat svenska folkets hjärtan genom sin jojk. Just nu är han aktuell i TV4:s succéprogram Stjärnornas stjärna, där tittarna får se honom ta sig an musikgenres som ligger långt utanför hans bekvämlighetszon.

Annons

För två år sedan tog Jon Henrik hem segern i Let’s dance och i samband med sin medverkan i programmet avslöjade artisten att han träffat kärleken i norskan Maret Nystad, 29. Flickvännen var även på plats när han ställde upp i Melodifestivalen förra året.

Annons

På grund av coronautbrottet spelas årets säsong av Stjärnornas stjärna in utan publik, men redan innan beskedet kom avslöjade Jon Henrik att flickvännen inte skulle vara på plats på lördagskvällarna.

– Nej det kommer hon inte, hon har för mycket med sitt, sa Jon Henrik Fjällgren till Hänt och fortsatte:

– Hon är med sin familj i Norge medans jag fokuserar fullt ut med Stjärnornas stjärna.

Annons

Nya orden om kärleksrelationen

I veckan gästade Jon Henrik TV4:s intervjuprogram Malou efter tio. Programledaren Malou von Sivers, 67, passade då på att fråga artisten om relationen med flickvännen, som alltså befinner sig i Norge.

– Är det så att ni inte kan ses nu på grund av corona?, undrar Malou.

– Jo klart vi kan men samtidigt så vill jag inte att hon ska komma hit till Stockholm där det är mycket med corona. Så hon är nog tryggare med sin familj, svarar Jon Henrik och fortsätter sedan:

– Det har varit rätt ensamt. Man saknar ju hunden och man saknar henne och naturen och så där. Men allting har ett slut.

Trots att Jon Henrik inte kan vara med kärleken Maret Nystad just nu får han ändå sällskap av de andra artisterna som medverkar i årets säsong av Stjärnornas stjärna.

– Det blir ett litet gäng som man kommer nära på sitt sätt, säger Jon Henrik Fjällgren i Malou efter tio.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…