Jon Henrik Fjällgrens avklädda bild efter olyckan chockar alla

Jon henrik Fjällgren
För bara några få veckor sedan skadade sig Jon Henrik Fjällgren svårt under inspelningen av Fångarna på fortet. Nu visar han upp en avklädd på sig själv efter olyckan – och följarna häpnar över hans kropp.
Annons

Under början av året satsade artisten Jon Henrik Fjällgren, 32, allt på sin medverkan i Melodifestivalen med sitt bidrag Norrsken. Han var en av favoriterna, men slutade på fjärdeplats i den stora finalen.

Sedan dess har Jon Henrik hållit en låg profil i rampljuset, men i början av juni reste han till Frankrike för att spela in TV4:s Fångarna på fortet i sällskap av en rad andra svenska kändisar. Inspelningen slutade dock inte väl för Jon Henrik, i sin jakt på nycklar skadade han sig allvarligt i en av cellerna och fick föras akut till sjukhus.

Annons

– Jag kände redan där att det gjorde fruktansvärt ont, men jag hoppades så klart att det bara skulle vara en spricka eller stukning. På sjukhuset började foten svullna upp och då förstod jag att det var mycket allvarligare, berättade Jon Henrik Fjällgren för Aftonbladet.

Annons

Jon Henriks bild efter olyckan under Fångarna på fortet

Väl där gav läkarna beskedet att han brutit foten och att de kommande sex veckorna tvingas ha gipsad fot och kryckor för att kunna ta sig fram.

Det verkar dock inte hindra Jon Henrik från att ta sig till gymmet. Under torsdagen uppdaterade han sin Instagram med en bild på sig själv, i bar överkropp.

En dag i taget”, skrev han till bilden och la till en biceps-emoji.

Följarna verkar dock inte tycka att Jon Henrik behöver särskilt många fler dagar för att komma i sitt livs form. Istället häpnar de över hans form och pikar honom dessutom för att tidigare ha klagat på att ”kroppen föll samman efter skadan”.

”Tyckte du sa häromdagen att kroppen fallit samman sen du skadade dig. Regel nr 1. Man är ärlig mot sina vänner”, skriver en person.

”Satan vilken hunk du är”, skriver en annan person.

Annons

”Wow”, sammanfattar flera andra personer Jon Henriks dagsform.

Jon Henrik Fjällgrens träning

Jon Henrik Fjällgren har tidigare berättat att fysisk aktivitet betyder väldigt mycket för hans välbefinnande, bland annat när han gästade podcasten Nemo möter en vän. Han har även sagt att han brukar träna tre dagar i veckan och att passen då brukar vara runt fyra timmar långa.

– Träning betyder bearbetning för mig. Jag tränar för att må bra, inte för att vara snygg. Snygg är man på insidan, sa han då.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…