LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jon Henrik Fjällgren avslöjar hemliga flickvännen – i TV4:s direktsändning

22 mar, 2018 
Malin Ljung
Jon Henrik Fjällgren bryter nu tystnaden om sin hemliga flickvän, och lovar att hon kommer vara med under Let's dance fredagsfinaler i TV4.
Annons

Jon Henrik Fjällgren, 30, har fullt upp med att förbereda sig inför fredagens premiär av Let’s Dance i TV4. Den folkkäre artisten har definitivt tv-vana – 2014 slog han igenom i Talang, och året därpå samt ifjol deltog han i Melodifestivalen. Men dansa är något han inte riktigt gjort på allvar förrän nu.

Jon Henriks träning med danspartnern Katja Luján Engelholm verkar hittills ha gått okej, kanske beror det på att även kärlekslivet blomstrar. I en intervju med Expressen avslöjar Jon Henrik Fjällgren att han har en flickvän som spänt väntar hemma i lägenheten på att fredagsfinalerna ska dra igång.

Jon Henrik Fjällgren om flickvännen

Jon Henrik vill inte avslöja hennes identitet, utan lämnar cliffhangern att man under TV4:s direktsändningar definitivt kommer få bekanta sig med flickvännen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är lite hemligt än. Hon vill vänta med att berätta det så att jag säger ingenting, säger han och avslutar med löftet:

Annons

– Hon kommer absolut att vara på plats.

I höstas hintade Jon Henrik Fjällgren om att han träffat någon som fångat en del av hans hjärta. De hade träffats i Norge via gemensamma vänner.

”Det känns väldigt bra, det är en varm och kärleksfull tjej”, skrev han i ett meddelande till Aftonbladet.

Här är alla deltagare i Let’s dance 2018:

FOTO: Ibl

Annons