ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jon Henrik Fjällgren bekräftar nya familjelyckan efter dotterns födsel

13 okt, 2022 
Jon Henrik Fjällgren blev pappa för två år sedan.
Nu berättar artisten för Hänt om hur relationen till exet Maret ser ut idag – samt glädjebeskedet med dotten Ella Sáve.
– Väldigt fint, säger Jon Henrik.
Annons
Jon Henrik Fjällgren berättar om relationen till MaretBrand logo
Jon Henrik Fjällgren berättar om relationen till Maret

Jon Henrik Fjällgren, 35, slog igenom när han kammade hem vinsten i Talang 2014. Sedan dess har hans karriär gått spikrakt uppåt och idag är han en väletablerad artist som bland annat har ställt upp i Melodifestivalen flera gånger. Jon Henrik har även medverkat i andra stora tv-produktioner som Stjärnornas stjärna och i vinter är han aktuell i Stjärnorna på slottet.

Stora lyckan över framgångarna: ”Väldigt känslosamt”

När Hänt når honom denna gång har han nyligen avslutat en lång Sverigeturné som hyllats gång på gång.

– Jag tror många blir överraskade när de går på mina konserter, de vet inte riktigt vad de förväntar sig innan besöket. Men med jojken kommer de flesta av publiken i kontakt med känslor som de inte är vana att komma i kontakt med och då upplevs allt från största glädje till djup sorg och saknad under bara två timmar. Det kan nog upplevas som starkt för många, säger Jon Henrik.

Annons

Turnén har pågått från norr till söder och att få stående ovationer från publiken är något som artisten är mycket tacksam över.

– Det blir ibland väldigt känslosamt att få ta emot så mycket värme och kärlek från besökarna. Det känns alltid att vi gör konserterna tillsammans på något vis, ett fint samspel mellan mig, band och publik. Inga jag, vi och dom istället ihop i en enighet. Det är mäktigt.

Nyligen meddelande Jon Henrik att han valt att ta paus från Instagram. För Hänt utvecklar han nu anledningen bakom beslutet.

– Jag har mitt Instagram privat och med många följare. Till slut insåg jag att min upptagenhet på att svara på meddelanden med mera blev på tok för stor. Tror faktiskt de allra flesta kan känna igen sig i det, man scrollar på sociala medier utan anledning och till slut blir det bara för mycket. Så egentligen ingen stor grej alls. Men viktigt för mig själv att ta ett sådant beslut och sända de signaler till en själv att inte behöva fasta i upptagenhet av något, oavsett vad egentligen.

Annons

Så ser relationen till ex-flickvännen Maret Nystad ut idag

I oktober 2020 blev Jon Henrik blev pappa för första gången. Han och ex-flickvännen Maret Nystad fick då dottern Ella Sáve. Men några veckor efter att Ella Sáve kommit till världen berättade de nyblivna föräldrarna att de valt att gå skilda vägar.

Jon Henrik Fjällgren bor inte med dottern idag men de har en fin relation. När Jon Henrik uppträdde i Gällivare så fanns Ella Savé i publiken. För Hänt berättar han nu hur relationen till dottern och ex-flickvännen ser ut idag.

– Jag och Maret har en fin kommunikation idag med varandra. Hon och Ella var hos mig i somras och snart åker jag upp och besöker dem igen uppe i Nord-Norge. Jag får filmer och bilder och pratar med med Ella via Facetime vilket är väldigt fint. Situation är såklart inte optimal med sin dotter så långt ifrån mig, men tycker att vi gör det bästa efter förutsättningarna. Det har varit fint att varit med på föräldramöten på dagis där man också får en tydlig bild hur man idag hanterar frågor kring mobbing och utanförskap till skillnad för 30 år sedan, säger Jon Henrik.

FOTO: Jessica Gow/TT, Maria Andersson

Annons