LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johnnie Krigström om relationen till Mattias Särnholm – när kamerorna är av

21 mar, 2024 
Linn Seipel
Johnnie och Mattias i Stugdrömmar
I över 20 år har hantverkarna Johnnie och Mattias synts hjälp människor med sina hem i tv-rutan.
Nu avslöjar Johnnie hur relationen mellan inspelningarna kan vara egentligen...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”

Den populära tv-hantverkarduon Johnnie Krigström, 50, och Mattias Särnholm, 54, har synts i rutan i över 20 år. Det hela började 2001 med Roomservice, och sedan dess har mycket hänt. I hela nio år hjälpte de tillsammans med Sofia Wistam, 57, människor i utsatta situationer i långköraren Sofias änglar, och nu är de snart aktuella igen.

Johnnie Krigström avslöjar: Blir en säsong två av Stugdrömmar

Under 2023 sändes första säsongen av programmet Stugdrömmar, och det är när Hänt nu når Johnnie som han kan avslöja att de just nu håller på spela in en andra säsong. Efter en tids frånvaro är han således återförenad med sin parhäst Mattias. Inte för att de inte hänger privat – för det gör de. Men på ett annat sätt!

Annons

– Vi tycker ju svinmycket om varandra men när man kliver ur en sådan här intensiv period... Det rör ju sig liksom om månader där vi umgås i princip dygnet runt liksom. Så när man kliver ur det så behöver man komma bort från varandra.

Hur långa perioder pratar vi då?

– Ja, nej men det är ju skitlänge. Det kan gå säkert 25 timmar, skrattar Johnnie och fortsätter:

– Längre än så tror jag inte att det blir. Det brukar ta någon dag, sen brukar vi höras av.

Johnnie Krigström och Mattias Särnholms relation – när kamerorna är av

Mellan åren 2020 och 2023 syntes inte Johnnie eller Mattias i något renoveringsprogram tillsammans, vilket prövade deras relation lite. Skulle de vara lika tajta när de inte hade jobb att prata om? Ja, visade det sig.

– Det blev på ett annat sätt. För då blev det mer att vi umgicks som kompisar, inte som arbetskollegor. Då cyklade vi tillsammans, ja vi gjorde liksom andra saker istället. Så då får ju Mattias och jag tid för våra fritidsintressen som vi delar istället. Det var lite intressant faktiskt.

Annons

Även Mattias verkar dela bilden – att även om relationen fluktuerar i intensivitet – så finns där en stabil kärna.

– Jag och Johnnie har känt varandra i 22 år och det är som allt annat, det har gått upp och ner med hur mycket man hänger privat. När jag hade mindre barn var det svårare och när hade mindre barn var det svårare att synka oss. Men vi har alltid hörts, spelat tennis och det är klart att vi käkar middag ihop. Men vi hänger inte varje dag, men vi hörs även om vi inte spelar in. Vi är som brorsor är vi verkligen, har Mattias tidigare sagt, i en intervju med Hänt.

FOTO: Discovery+

Annons