TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

John Mayer akut till sjukhus – tvingas ställa in konsert

05 dec, 2017 
AvHanna Svärd
Artisten John Mayer har förts akut till sjukhus efter att han drabbats av magsmärtor. Detta innebär att stjärnan tvingas ställa in en konsert som skulle ägt rum i New Orleans.
Annons

Artisten John Mayer ligger inlagd på sjukhus, skriver Variety. Det var på tisdagsmorgonen som John Mayer kördes till sjukhus efter att han drabbats av kraftiga magsmärtor. Det hela ska ha haft med blindtarmen att göra, och stjärnan ska enligt uppgifter ha opererats. Detta innebär också att han tvingas ställa in en konsert som skulle ägt rum i New Orleans.

”Tidigt denna morgon, den 5 december, lades John Mayer in på sjukhus för en akut blindtarmsoperation vilket tvingar oss att skjuta på konserten i New Orleans”, skriver bandet “Dead & Company” som just nu turnerar tillsammans med Mayer, på Twitter.

Uttalandet följdes av ett pressmeddelande som förklarade att alla biljetter kommer att bokas om till ett nytt datum, och att möjligheten finns att få pengarna tillbaka.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons