John Guidetti och Sanna Dahlström har gift sig – efter 10 år tillsammans

John Guidetti och Sanna Dahlström har gift sig - efter 10 år tillsammans
Efter att ha känt varandra sedan de bara var 12 år har fotbollsstjärnan John Guidetti äntligen gift sig med stora kärleken Sanna Dahlström.
Annons
Svenska fotbollsstjärnan John Guidetti, 27, spelar för spanska Deportivo Alavés och även i det svenska landslaget. Sedan flera år tillbaka bor han i Spanien tillsammans med stora kärleken Sanna Dahlström, 27.
Paret har barnen Nellie, 3, och Mason, 1, tillsammans. När Sanna var gravid med första barnet väntade första barnet, friade John till sin flickvän och hon sa ja. Det var på Instagram som fotbollsspelaren delade med sig av den glada nyheten i juni 2016.
”Bara för dig ska jag vandra genom eld trampa på spik mattor för att ge dig hjälp ! Du är mitt liv min kärlek min bästa vän ❤ She Said yes! Sanna guidetti Vamooos Sanna.”, skrev John till en bild på Sanna med förlovningsringen på fingret.
Men med två barn och karriärer som tagit mycket tid verkar det som att bröllopet har fått vänta. Men nu är paret äntligen äkta makar.
Annons
Annons

Under söndagen publicerade John en bild på sin Instagram från den stora dagen. På bilden syns paret kyssa varandra framme vid altaret med vänner och familj runtomkring sig.

”Jag såg dig första gången när jag va 12, blev kär första gången när jag va 14 och tog tag i dig när jag va 17 och kommer aldrig släppa taget.”, skriver en lycklig John Guidetti på Instagram.

John Guidetti publicerade bild från vigseln under söndagen.

 

I en intervju med Expressen några dagar innan bröllopet berättade John att han sett fram emot bröllopet under en lång tid.
–  Jag ska gifta mig, det kommer att bli det tredje största som hänt mig, sa John Guidetti till Expressen.
Han berättade då även för tidningen att bara tanken på bröllopet har hjälp honom att hålla humöret uppe under tuffare perioder i Deportivo Alavés.
Annons

– Jag längtar något enormt. Det är ju det som har hållit mig positiv, hållit mig glad när det varit jobbigt i Alaves, att jag haft något så roligt att se fram emot.

Stort grattis till de nygifta önskar vi på Hänt!

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…