LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johanna Toftbys sorg efter nyfödde sonens tragiska dödsfall

01 nov, 2020 
Johanna Tofty
Johanna Toftbys son fick bara leva i en timme.
Nu berättar hon om sorgen efter avlidna sonen Louis.
”Jag kan fortfarande höra hans skrik, så liten och skör”, skriver hon på Instagram.
Annons
Malin Gramers nya sjukdomsbesked: "Nio veckor av sjukdom"Brand logo
Malin Gramers nya sjukdomsbesked: "Nio veckor av sjukdom"

Johanna Toftby medverkade i Ensam mamma söker 2008. Men en rolig tvist är att det inte var under sin medverkan som hon fann kärleken, utan istället fastnade hon för Janne Fors, som deltog i en annan säsong.

Johanna förälskade sig i honom på tv och hörde sedan av sig till honom på Facebook. För Hänt plus har hon berättat om Jannes bästa sidor.

– Att han är så sprudlande glad. Det är full fart framåt. Han har en energi som jag gillar. Han är oftast glad förutom när han tycker att jag tjatar för mycket. Han tål inte tjat, då blir det tjafs. Men oftast har vi det roligt ihop, vi gillar att hitta på saker. Vi älskar att åka utförsåkning i Alperna och vi gillar att cykla och åka båt. Vi har det väldigt kul ihop.

Idag bor Johanna med sina två döttrar från ett tidigare förhållande i en stor våning i en villa i utkanten av Skövde, medan pojkvännen Janne Fors bor i Göteborg. För Hänt plus berättade Johanna vad Ensam mamma söker har gett henne och hennes familj.

Annons

– För det första var det ett fantastiskt äventyr – både för mig och barnen – som öppnade många nya dörrar. Jag fick kontakter i mediavärlden och jag började blogga. Från början var det min hobbyverksamhet. Jag bloggade samtidigt som jag hade frisersalongen. Jag jobbade som frisör på dagarna och jag bloggade på nätterna. Det var ett jättesvårt beslut, men till slut avvecklade jag salongen och gick över till det här på heltid.

Sonen Louis dog efter 1,5 timme

Men allt har inte alltid varit en dans på rosor för Johanna. När hon var 23 år gammal förlorade hon ett barn, hennes son Louis. Han dog bara en och en halv timme efter förlossningen av en infektion.

Nu skriver Johanna ett inlägg om den avlidna sonen på Instagram.

”Louis, 961027. Jag kan fortfarande höra hans skrik, så liten och skör. 1,5 timma gammal slutade hans hjärta att slå. Jag undrar ofta hur han skulle sett ut, hans personlighet, vem han hade blivit. Det får vi aldrig veta.”

Hon avslutar inlägget med att skriva att allt i hennes liv trots allt till slut föll på plats, men att hon fortfarande känner en stark sorg efter sonens dödsfall.

”Jag är trots allt tacksam över hur livet har blivit, men smärtan, sorgen, saknaden kommer alltid att finnas.”

FOTO: TT/INSTAGRAM

Annons