Johannas ord efter Felix Almsveds drag i Bachelor: ”Jobbigt”

Felix Almsved och Johanna Ohlsson i bachelor
Ikväll får Johanna Ohlsson den första kyssen från Felix Almsved i Bachelor.
Efteråt var det blandade känslor.
– Gud vad jobbigt, jag hatar det här, säger hon.
Annons

Tv-programmet Bachelor på TV4 är i full gång. I programmet får tittarna följa Simon Hermansson, 29, i jakten på kärleken. I år är han dock inte ensam om att dela ut rosor i programmet – han har nämligen fått sällskap av en annan ungkarl vid namn Felix Almsved, 27.

Annons

Förra veckan gjorde Felix entré och trots att det kom som en chock för tjejerna att det i år finns två ungkarlar, så var det många som snabbt fick upp ögonen för Felix. I kvällens avsnitt tar ungkarl nummer två med sig Johanna Ohlsson, 27, på en cykeldejt.

– För mig är det viktigt att se att den tjejen jag kommer välja kan ta lite skit under naglarna och inte har några problem med att göra lite jobbiga aktiviteter och anstränga sig, så det ska bli kul att se hur Johanna tacklar det, säger han.

Annons

Felix Almsved tar med Johanna Ohlsson på dejt

Innan dejten är Johanna något orolig. Hon har även varit på dejt med Simon Hermansson men vill gärna lära känna Felix mer.

– Det är tydligt att man inte varit i en sådan här situation tidigare, och det är märkligt, det är det. Det är något man inte hade kunnat föreställa sig hur det skulle kännas, säger hon.

Johanna Ohlsson hoppas på en fartfylld dejt men även en ordentlig pratstund med Felix. När de kommit en bit på vägen stannar de för en paus med utsikt över vattnet. Felix har tagit med sig album med bilder på sig själv som liten och han har även lyckats få tag på bilder på Johanna som liten. De två sitter länge och pratar och skrattar och Felix är nöjd med sitt val av dejt. 

– Jag tycker Johanna är fantastisk, hon känns mogen och jordnära och positiv och glad. Bara härlig att hänga med. 

Även Johanna är nöjd med dejten.

Annons

– Jag hade en bra bild av dig innan också och den har bara förstärkts, säger hon.

Felix Almsveds första kyss i Bachelor

De båda säger att kemin finns där och det blir en hel del mys och kramar dem emellan. Felix väljer att ge Johanna en ros, vilket betyder att hon sitter säkert denna vecka och inte riskerar att skickas hem. När Johanna Ohlsson får rosen får hon även säsongens första kyss från Felix. 

– Det blev en liten puss där uppe på berget där och det kändes helt rätt i stunden. Det kändes jättebra, det var en fin liten puss, säger Johanna efteråt. 

Däremot tycker hon att det är jobbigt att dejta två killar samtidigt och Felix kyss skapar ännu mer förvirring hos henne.

– Det har ju blivit en puss med Simon också. Gud vad jobbigt, jag hatar det här. Jag försöker att inte tänka så mycket på det utan man får ta en sak i taget och känna efter i stunden vad som är rätt. Givetvis vill jag egentligen inte dejta två stycken samtidigt, jag skulle gärna vilja lägga mitt fokus på en person. Så lite förvirring finns det nog, säger Johanna Ohlsson.

Annons

Bachelor sänds måndag till torsdag på TV4 Play, Sjuan och C More.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…