Johanna Ohlsson och Isabella Englunds relation efter Bachelor

Johanna och Bella i Bachelor
Isabella ”Bella” Englund överraskade sin bästa kompis Johanna Ohlsson genom att dyka upp i Bachelor även hon.
Mottagandet blev inte det hon hade förväntat sig.
Nu avslöjar TV4 hur relationen är mellan tjejerna idag.
Annons

Årets säsong av Bachelor på TV4 har inneburit en hel del överraskningar för alla inblandade. För första gången i programmets historia är det två killar som söker efter sin stora kärlek – Simon Hermansson, 29, och Felix Almsved, 27.

Annons

I säsongens första avsnitt var Simon Hermansson fortfarande ovetandes om att han inte skulle vara den enda som skulle dela ut rosor under säsongen, men avsnittet blev inte utan drama.

När alla tjejerna anlänt till huset i Sydafrika väntade ett mingel. Under en pratstund mellan bachelorn och Johanna Ohlsson, 28, anlände plötsligt ytterligare en tjej. Det visar sig vara Johannas bästa vän, Isabella ”Bella” Englund, 27.

– Vi är väldigt nära vänner. Johanna har ingen aning om att jag ska komma. Jag är väldigt nervös för att träffa henne, jag har ingen aning om hur hon kommer att reagera, berättade Bella innan hon klev in och avbröt samtalet mellan Simon och Johanna.

Annons

Johanna Ohlssons chock i Bachelor

Och det var en märkbart chockad Johanna som fick syn på sin bästa vän. Där och då höll hon masken men efteråt förklarade hon att hon inte var speciellt nöjd med Bellas val.

– Alltså jag hade aldrig gjort så mot en vän, söka någonting där jag vet att min vän ville det så gärna.

I programmet Tjejerna avslöjar allt, som visas på TV4 Play och C More, blev Bella ordentligt grillad av de övriga tjejerna som inte förstod hennes beslut att vara med i samma säsong av Bachelor som sin bästa vän. Till slut röt Bella ifrån.

– Jag hoppas ju att jag och Johanna kan få prata ut och det här är mellan oss. Så att ni lägger er i, det tycker jag faktiskt är lite taskigt. För ni går på ganska hårt mot mig, sa hon.

Så är relationen mellan bästisarna idag

I ett nytt avsnitt av Tjejerna avslöjar allt tas Bellas och Johannas relation upp än en gång. I smygfilmat material får tittarna höra hur besviken Johanna är på Bella.

Annons

– Ingen utav mina andra vänner hade någonsin gjort så, säger hon.

Johanna förklarar att Bella har varit som en syster för henne och att hon till och med har hjälpt till att ta hand om kompisens son. Hon avslöjar också att de inte har haft någon som helst form av kontakt under inspelningarna av Bachelor – trots att de bor i samma hus.

När Bella får se klippet och höra Johannas ord brister hon ut i tårar.

– Jag förstår till viss del att hon känner så och säger så. Samtidigt så hade jag inte åkt med facit i hand om jag vetat att det skulle bli så, förklarar hon. 

Isabella Englund förklarar att hon hade svårt att se att de båda skulle bli kära i samma kille och därför tog hon chansen och åkte ner. Bella trodde att de skulle stötta varandra genom inspelningarna, men så blev alltså inte fallet.

– Det var bara jobbigt, säger Bella och torkar tårarna. 

Bachelor Sverige sänds måndag till torsdag på TV4 Play, Sjuan och C More.

Annons

Bachelor – Tjejerna avslöjar allt sänds måndag och torsdag på TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…