Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Johanna Linds ilska efter Anders Bagges beslut: "Sjukt onödigt"

01 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Anders Bagge och Johanna Lind bröllop
I Cirkus Bagge visar Anders Bagge och Johanna Lind upp bestyren inför sitt bröllop. Det är mycket att göra och när Anders Bagge bryter benet rinner bägaren över för Johanna Lind.
Annons

Idol-profilen Anders Bagge, 50, och Johanna Lind, 46, gifte sig i slutet av augusti. I egna dokusåpan Cirkus Bagge får tittarna följa parets förberedelser inför bröllopet – och det har inte varit någon enkel resa. I Cirkus Bagge öppnar paret dörren till privatlivet och visar upp husrenovering, gräl och partyplanering.

Men när det verkade som att allt inför bröllopet var under kontroll hände det som inte fick hända. Anders Bagge bröt benet efter att ha spelat fotboll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I Cirkus Bagge filmas det när Anders Bagge lyfts in i ambulansen och förs till St Görans sjukhus. Johanna Lind blir förtvivlad över situationen som har uppstått.

– Anders då, lekfull som han är, skulle spela lite fotboll då. Och hans ben är ju då av, säger Johanna Lind i Cirkus Bagge.

Hon fortsätter:

– Om man går ut och spelar fotboll i gräs som är blött, i skor som man överhuvudtaget inte ska ha på sig i blött gräs. Sen har grabbarna busat och lekt. Det är så sjukt, jävla onödigt, liksom. För det innebär att jag får ännu mera jobb. Vi får ännu mera jobb.

Annons

Från sjukhussängen ber Anders Bagge Johanna Lind om förlåtelse.

– Sorry, baby. Så jävla klantigt. Det kom inte så lägligt, säger han.

Utanför sjukhuset berättar Johanna Lind om den stressade situationen och att hon inte vill gråta inför kameran.

– Jag är så superstressad just nu att jag vet inte hur jag ska hantera mina egna känslor. Ska jag gråta, ska jag vara arg? Jag har lust att bara sätta mig ner och stortjuta om jag ska vara ärlig. Jag kan inte göra det nu. Jag får göra det själv sen, men jag kan inte göra det nu, säger Johanna Lind.

FOTO: TV4

Annons