Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bagges och Johannas okända gravidkamp – söker hjälp

25 okt, 2018 
Malin Ljung
Anders Bagge och Johanna Lind vill bli gravida
Drömmen om ett gemensamt barn förde Anders Bagge och Johanna Lind till Danmark. Nu bryter de tystnaden om sina försök att bli gravida. "Vi kommer att försöka skaffa barn. Inseminera", berättar TV4-profilen i Cirkus Bagge.
Annons

Anders Bagge, 50, verkar onekligen ha funnit kvinnan i sitt liv i Johanna Lind, 46. I slutet av augusti gifte de sig framför familj och vänner, ett bröllop som lovordats som ett av de finaste i år.

Som grädde på moset har paret följts av tv-kameror i sin planering inför bröllop, och i realityserien Cirkus Bagge som visas i Sjuan och på TV4 Play på torsdagar klockan 20.00 får tittarna följa Anders och Johannas galna vardag – kantad av renovering, jobb och bröllopsförberedelser.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu avslöjar de att sommaren bestått av mer än så, i torsdagens avsnitt av Cirkus Bagge berättar nämligen TV4-profilen Anders att de planerat en resa till Danmark i sitt försök att få ett biologiskt barn.

I förra veckans avsnitt bröt de tystnaden om sin längtan efter ett gemensamt barn. Johanna Lind har sedan tidigare sonen Daniel, men drömmen om att kanske få ett barn lever hos dem båda.

– Jag bär på min stora sorg. Jag tycker det skulle vara så kul att ha haft någon som man skulle kunna få lära upp. En dotter eller en son. Att få vara pappa, berättade Anders Bagge i Cirkus Bagge och fortsatte:

Annons

– Vi har pratat om att skaffa barn redan efter vi varit tillsammans i sex månader. Det är från min sida det inte går.

Anders Bagge har flera gånger talat öppet om sin barnlöshet och att han känner en stor sorg över att aldrig ha fått några egna barn, trots många försök med olika kvinnor. TV4-profilen har även berättat hur han han genomgått flera undersökningar, men att läkarna inte hittat någon förklaring till barnlösheten.

– Jag tror att jag skulle bli en väldigt bra pappa. Jag skulle lägga mycket tid på att vara pappa. Jag skulle lägga mycket tid på att lyssna. Det skulle förändra mig något kopiöst, jag tror det, berättade Anders i förra veckans avsnitt.

Johanna Lind spekulerade i att deras åldrar kanske försvårar att de blir gravida, men ville samtidigt inte missa chansen att de kanske kan få ett gemensamt barn.

– Men vi måste försöka så vi kan säga ”check” på den. Forskning och utveckling inom det här området har tagit milslånga kliv. Så jag tycker att man ska ta chansen att försöka. För jag tror faktiskt att förutsättningarna är goda. Och Anders, han kommer ju bli världens bästa pappa.

Annons

I torsdagens nya avsnitt avslöjar Anders Bagge att deras dröm faktiskt kommit ett steg närmare att kanske bli sann.

– En så otroligt konstig grej, i juli så åker vi till Danmark och vi kommer… vi kommer att försöka skaffa barn. Inseminera, säger han under ett samtal med vigselförrättaren Ulla Sjöström och fortsätter:

– Och bara den grejen känns ju stark, att få bygga en familj. Nu vet vi inte om det fungerar, säger Anders och avbryts av Johanna Lind:

– Men vi måste i alla fall försöka, säger hon.

– Ja, vi får se om det funkar, men har man prövat så har man prövat. Det är ju mig det är fel på, säger Anders Bagge.

Efteråt beskriver han sin kärlek till sin då blivande hustru:

– Vad är det som gör att jag älskar henne så fruktansvärt mycket? Vad är det som gör att jag känner att det finns inte någon annan kvinna i världen som kan ta den kärleken ifrån mig. Det här har ju växt, kärleken. Jag blir ju kärare och kärare för varje dag, jag vet inte var det ska sluta någonstans. Det slutar med tarmvred, jag vet inte, säger Anders Bagge.

Hänt har sökt Anders Bagge och Johanna Lind för en kommentar via TV4.

Cirkus Bagge visas på Sjuan och TV4 Play på torsdag klockan 20.00. 

FOTO: TV4

 

 

Annons