Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Bagge och Johanna Linds gravidkamp – vill ha barn

16 okt, 2018 
Lina Arvidsson
Anders Bagge och Johanna Linds gravidkamp
Nygifta Anders Bagge och Johanna Lind öppnar dörrarna till sitt privatliv i dokusåpan Cirkus Bagge. Nu berättar paret att de längtar efter att få barn, och om kampen för att Johanna ska bli gravid.
Annons

Idol-profilen Anders Bagge, 50, och flickvännen Johanna Lind, 46, gifte sig i slutet av augusti.

I nya dokusåpan Cirkus Bagge får tittarna följa parets förberedelser inför den stora dagen. I programmet visas stort och smått, det handlar om konflikter, inredning, snus och hundar.

Just hundarna är något som ligger Anders Bagge extra varmt om hjärtat. Han har tidigare berättat om kärleken till sina hundar och att hundarna fått kompensera att han inte själv fått några barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Mitt hundengagemang är nog den här bristen att aldrig kunna få barn. Det enda som är tråkigt med hundar, det värsta med hundar, det är att de lever för kort, sa Anders Bagge i första avsnittet av Cirkus Bagge.

I andra avsnittet av Cirkus Bagge, som sänds på torsdag klockan 20.00 i Sjuan, berättar Anders Bagge och Johanna Lind om sin barnlängtan. Anders Bagge öppnar sig om sorgen att han ännu inte fått bli pappa.

Annons

– Jag bär på min stora sorg. Jag tycker det skulle vara så kul att ha haft någon som man skulle kunna få lära upp. En dotter eller en son. Att få vara pappa, säger Anders Bagge i Cirkus Bagge.

Han fortsätter:

– Vi har pratat om att skaffa barn redan efter vi varit tillsammans i sex månader. Det är från min sida det inte går.

Anders Bagge och Johanna Lind träffades under sommaren 2016. Då var det framför allt deras gemensamma hundintresse som förde dem samman. Nu längtar de efter att bilda familj.

– Jag tror att jag skulle bli en väldigt bra pappa. Jag skulle lägga mycket tid på att vara pappa. Jag skulle lägga mycket tid på att lyssna. Det skulle förändra mig något kopiöst, jag tror det, säger han.

Johanna Lind har sedan tidigare sonen Daniel, men vill också försöka få barn med Anders. Hon är också säker på att han skulle bli en bra pappa.

– Visst tänker man på att åldern spelar en viss roll. Men vi måste försöka så vi kan säga “check” på den. Forskning och utveckling inom det här området har tagit milslånga kliv. Så jag tycker att man ska ta chansen att försöka. För jag tror faktiskt att förutsättningarna är goda. Och Anders, han kommer ju bli världens bästa pappa, säger Johanna Lind.

Cirkus Bagge visas på torsdag klockan 20.00 i Sjuan och finns då även på TV4 Play. 

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4

Annons