Artikeln innehåller reklamlänkar

Anders Bagge: Därför har hundarna blivit som mina barn

Anders Bagge om saknaden efter egna barn.

Anders Bagge älskar hundar, det har nog ingen missat. I sitt eget program Cirkus Bagge berättar han om den plats hundarna fått i hans liv och att de är det närmsta han kommit till att få egna barn.

I premiären för nya dokusåpan Cirkus Bagge får tittarna följa Idol-profilen Anders Bagge, 50, och flickvännen Johanna Lind, 46, som förbereder sig för sitt bröllop, som ägde rum i slutet av augusti. I programmet, som tar avstamp tre månader innan bröllopet, visas planering, renovering, konflikter och kärlek.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

För Anders Bagge är dokusåpa-formatet inget nytt. Han har jobbat med Idol i många år. I tv-programmet Bagges hemlösa hundar hjälper han hundar att hitta nya, kärleksfulla hem och i Mitt liv som valp gav han en inblick i hur livet kan vara som nybliven hundägare.

I första avsnittet av Cirkus Bagge kommer förstås Anders Bagges kärlek till hundarna upp. Han berättar om saknaden efter engelska bulldoggen Esther som gick bort för två år sedan.

– Esther hade ett så otroligt starkt fäste i mitt hjärta och själ, säger Anders Bagge i avsnittet.

Han fortsätter:

– Ester och jag hade ett sådant band som jag inte haft med något annat djur. Nästan inte människa heller, om jag ska vara ärlig.

Anders Bagge har varit gift två gånger förut, men har inte fått några barn. I Cirkus Bagge berättar han att hundarna är en slags kompensation för bristen på barn.

– Det är det närmsta man kan komma att ha ett eget barn. Det kanske folk inte kommer att förstå det, men är man hundälskare så blir det mer än bara ett djur, säger Anders Bagge.

Han fortsätter:

– Mitt hundengagemang är nog den här bristen att aldrig kunna få barn. Det enda som är tråkigt med hundar, det värsta med hundar, det är att de lever för kort.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Anders Bagge och Johannas bråk om namnet: ”Skiter i det här”

LÄS OCKSÅ: Därför gick inte Laila på Anders Bagges bröllop

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!