Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Bagges okända storbråk – Johanna lämnade huset

17 okt, 2018 
Lina Arvidsson
Johanna Lind och Anders Bagge i stort gräl i Cirkus Bagge.
I andra avsnittet av Cirkus Bagge bryts den idylliska tillvaron när Anders Bagge och Johanna Lind råkar i ett häftigt gräl med varandra – mindre än två månader innan bröllopet.
Annons

I nya dokusåpan Cirkus Bagge får tittarna följa Anders Bagge och Johanna Lind i deras planering av sitt stora bröllop. Paret gifte sig i augusti i år.

Cirkus Bagge visar allt från jobb till barnlängtan samt renoveringen av parets hus.

I torsdagens avsnitt är det 54 dagar kvar till bröllopet och det hettar till ordentligt när Anders Bagge och Johanna Lind råkar i bråk.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Igår vart det kaos, cirkus. Det känns inget bra. “Pang” sa det bara så var vi jätteosams. Och vi är inte överens ännu, utan vi särade på oss och sov på olika platser, säger Anders Bagge som stannat i parets hus.

Johanna Lind intervjuas när hon sitter i sin bil. Hon säger att Anders Bagge har en sida som sällan kommer fram i hans offentliga roll.

– Alla känner ju till mys-Anders och roliga Anders och så vidare. Och den glada Anders. Men det finns också en baksida kring det eftersom han har de ytterligheter han har och de är tuffa att hantera, verkligen. Dalarna och de mörka sidorna, faktiskt. Han är inte sig själv och det är det man försöker tänka på. Det är en konstnärssjäl och det är inte lätt att leva med alla gånger, säger Johanna Lind i avsnittet.

Annons

Hon fortsätter:

– Jag tycker att ibland är jag värd så mycket bättre behandling än vad jag får. Riktigt barnslig, han kan vara, helt ärligt, dum i huvudet. Han vet inte om hur bra han har det, faktiskt. Jävla barnunge.

Anders Bagge håller också med om att han blir barnslig när han blir arg. I en synk berättar han om sin ilska.

– När jag blir arg blir jag så jävla arg. Jag blir väl som alla karlar ibland, jävligt barnsliga när de blir arga, säger han.

Han funderar om en av anledningarna till detta är att han aldrig haft en chef i hela sitt liv, utan alltid varit sin egen chef.

I slutet av Cirkus Bagge bestämmer sig Johanna Lind för att åka hem till Anders Bagge.

– Det är jobbigt för honom dagen efter, det är då jag måste försöka släppa det också. Men man måste hinna reparera sig själv lite mellan varven också, säger Johanna Lind.

Andra avsnittet av Cirkus Bagge visas den 18 oktober klockan 20.00 på Sjuan och på TV4 Play.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4

Annons