LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagge avslöjar problemen med Anders: ”Lite jobbigt”

26 feb, 2023 
ANDERS BAGGE, JOHANNA LIND BAGGE
Anders och Johanna Bagge har varit gifta i flera år och kärleken blomstrar mellan dem där de bor på sitt slott.
Men nu avslöjar Johanna att det finns ett problem med hennes livspartner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laurell Jane Barker om flytten till Sverige – stödet från folketBrand logo
Laurell Jane Barker om flytten till Sverige – stödet från folket

Anders Bagge, 55, och Johanna Lind Bagge, 51, är ett av Sveriges mest omtalade kändispar. Paret har varit gifta sedan 2018 men de har faktiskt känt varandra betydligt längre än så.

– Vi har känt varandra i säkert över 20 år. Och träffades lite sådär för 20 år sedan som vänner. Men jag släppte nog aldrig tanken, det där var en trevlig tjej och vilken liten stjärna tänkte jag, har Anders tidigare sagt till Hänt.

En vacker dag fick Anders höra att Johanna plötsligt var singel och då tog han mod till sig och slog en pling. På den vägen är det och idag är de lyckligare än någonsin, Johanna finns alltid vid Anders sida – vad han än gör.

Sanningen om Anders och Johanna Bagges slott

Förra sommaren valde Anders och Johanna att ta sitt pick och pack och flytta till ett nytt boende. Det var nämligen ett slott som lockade för paret!

Annons

Sedan dess har de kommit i ordning i slottet och det verkar som att de bott in sig. Men det finns faktiskt en hemlighet om slottet, nämligen att paret inte äger det än.

– Vi kommer först hyra slottet och sen eventuellt köpa det, sa Johanna till Hänt.

Johanna Lind Bagge om problemen med Anders

När det kommer till sovrutiner på slottet har Anders och Johanna ett bra upplägg. Det är i Mix Megapols radioprogram Helg med Myslund och Anders Bagge som ämnet om sömn kommer på tal.

”Vad har ni för sovrutiner på slottet?”, lyder en fråga från en lyssnare.

– Jag kan väl säga såhär, att ja det är lite jobbigt ibland att sova bredvid dig för du snarkar ju ibland. Inte lite heller skulle man ju kunna säga, säger Johanna och fortsätter:

– Vi brukar somna till någon film eller P3 dokumentär och sedan vänder han ryggen till och säger godnatt då. Och då kommer det ganska fort. Så det är lite jobbigt, säger Johanna och imiterar snarkljud.

Annons

När Anders drar igång menar Johanna att hon inte kan sova kvar längre och beskriver Anders som en alligator som kastar sig runt.

– Jag snarkar säkert själv också men du brukar snarka före. I vilket fall som helst, då säger jag till honom och då blir han orolig och inte kan somna om igen. Men då börjar han kasta sig, som en alligator som har fångat sitt byte och jag ligger som en pingisboll bredvid, säger hon i programmet.

– Det är show!, konstaterar Anders Bagge.

Även Anders vill nu bemöta vad Johanna påstår.

– Nu ska jag bemöta den här kritiken. Jag erkänner, jag sträcker upp handen, yes jag snarkar, inga problem. Men jag får en dunk i ryggen “Hallå sluta snarka”.

– Men vi har ju kommit på ett bra system här nu. När hon hör det så säger hon såhär “då går jag och lägger mig på andra sidan”. Och i och med att vi bor ju i ett stort hus så har vi hittat ett system i väggarna, som drottningen och kungen använde förr.

FOTO: TT

Annons