LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Johanna Lind Bagge akut till sjukhus – stora oron för hunden Julia

22 jul, 2022 
JOHANNA LIND BAGGE
Anders och Johanna Bagge lever för sina hundar och prioriterar dem högt. Men nu har det hänt något läskigt – en av hundarna kan nämligen ha blivit sjuk.
– Jag är på väg till veterinären, säger Johanna till Hänt.
Annons
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med AndersBrand logo
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders

Anders Bagge, 54, och hustrun Johanna Lind Bagge, 50, är ett av Sveriges hetaste kändispar. Anders känner många igen från Idol-juryn men tidigare i år gjorde han även egen sång-karriär i Melodifestivalen och dessförinnan i Masked singer.

Paret träffades för flera år sedan och gifte sig den 25 augusti år 2018.
De lever tillsammans på en gård med flera hundar och de verkar minst sagt väldigt lyckliga tillsammans. Nu har paret ett nytt projekt på gång, nämligen en flytt till Rastaborgs slott något som Hänt var först med att berätta.

– Det känns jättespännande. Det kommer bli vårt första gemensamma hem. Det känns viktigt på något sätt. Våra vänner bor nära, det är hästar och det känns jättehärligt, sa Anders tidigare till Hänt.

Annons

Johanna till veterinären med Julia

Men livet är inte alltid en dans på rosor, speciellt inte när man är hundägare. Mitt i en intervju med Hänt händer det plötsligt något otäckt.

– Jag är på väg till veterinären, säger Johanna.

Johanna sitter i bilen påväg till veterinären med den 1-åriga Grand danoisen Julia, hunden skäller direkt bilen stannar utanför kliniken. Veterinären tar direkt emot Johanna när hon anländer med Julia.

– Veterinären ska kolla Julias öra så det inte är en öroninfektion, säger Johanna och fortsätter berätta.

– Nu tar han fram en sticka här, jag åker alltid in till veterinären för att dubbelkolla så det inte är någon infektion, avslutar Johanna med till Hänt.

Vi får hoppas att Julia inte hade någon allvarlig infektion.

FOTO: Youtube/ Instagram

Annons