TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Johan Rabaeus relationskris med Camilla Thulin

01 aug, 2022 
André Färnsveden
Johan Rabaeus och Camilla Thulin.
Johan Rabaeus och hans partner Camilla Thulin har varit med varandra i kring 30 år. Nu återblickar han till en tid då förhållande stormade och de båda var nära att packa sina väskor.
Annons
Maria Montazami om tuffa tiden med Kamran: ”Gick inte”Brand logo
Maria Montazami om tuffa tiden med Kamran: ”Gick inte”

Han har gjort en 50 år lång karriär inom både film och teater. Johan Rabaeus, 75, är känd för att ofta spela roller av det mörkare slaget så som ”Harpagon” i Den girige på Dramaten eller den elaka styvpappan i filmen Ondskan, som handlar om internatskolan Lundsberg, en skola som Johan själv bodde på en gång i tiden.

Johan Rubeus relationskris med Camilla Thulin

Johan, som nyligen fyllde 75, och hans partner, modedesignern Camilla Thulin, 61 har varit med varandra i närmare 30 år. Genom åren har de växt varandra närmare men i en intervju med Aftonbladet avslöjar Johan att det inte alltid varit så stabilt i förhållandet.

– Hon är underbar på alla sätt och vis och den klokaste person jag vet. Camilla är också en seglardrottning och en jävel på knopar. Haha! Det finns dessutom ingen person som känner mig så bra som Camilla. Har man varit tillsammans i 30 år växer man ihop. Men det är klart att det också har stormat i vårt förhållande, säger han till tidningen.

Annons

Vidare får Johan frågan om det någonsin eskalerat till en punkt att då han har packat väskorna, och svarar att det faktiskt har varit nära för dem båda.

– Jodå, det har varit bra nära och även för Camilla. Det kan vara ett jävla liv mellan varven. Men det är fantastiskt att vi har lyckats hålla ihop så länge, säger Johan.

Därför har inte Johan Rubeus och Camilla Thulin barn

De har varit med varandra i 30 år men har inte haft något bröllop. Johan förklarar att det inte finns någon speciell anledning till att det inte blivit av. De har inte heller några barn men det är inte heller något Johan saknar i sitt liv.

– Vi har ju passerat det stadiet då det var aktuellt med ungar. Men det är ingenting jag saknar eller går runt och tänker på. Det där med villa och Volvo har nog aldrig varit något för oss. Vi har en vovve och jag har kontakt med bonusbarn från tidigare förhållanden. Det räcker bra. Men under en period ville jag faktiskt ha barn men då stretade Camilla emot, säger Johan till Aftonbladet.

Johan förklarar att han blir provocerad av folks åsikter om parets beslut av att inte skaffa några barn.

– Ja, folk har alltid åsikter när man väljer att inte skaffa barn. Jag kan bli jävligt provocerad av det där. Vi som inte har barn existerar faktiskt också.

Men att inte ha några barn är något som både Camilla och Johan tror har hjälpt dem att hålla kärleken vid liv.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons