Joels avslöjande om skräck- dejten med Anitha: "Helvete"

Joels avslöjande om skräck- dejten med Anitha: "Helvete"

Förra veckan avslöjade Anitha Schulman att 28-åriga journalisten Joel Åhlén Nyström är hennes nya kärlek. Paret har setts i fem månader och i en intim kärleksförklaring på Instagram avslöjar Joel att det var Kama Sutra som fick dem att klicka på första dejten.

För en tid sedan avslöjade Anitha Schulman, 39, att hon hade en ny kärlek i sitt liv efter skilsmässan från Calle Schulman, 37. Men vet var inte för än i förra veckan som hon ville avslöja vem den hemliga pojkvännen var genom att publicera en bild på sitt Instagram-konto. Den nya pojkvännen är Joel Åhlén Nyström, 28, och hon berättade att de höll det hemligt tills att de var säkra på varandra.

– Vi är jättekära och vi har hållit det hemligt för att skapa en ärlig bild av varandra. Vi ville lära känna varandra, säger Anitha till Hänt.

Det var i oktober som Anitha och Calle gick ut med att de skulle gå skilda vägar och det dröjde inte lång tid innan Calle gick vidare. Anitha skyndade istället långsamt men känner att hon har träffat helt rätt hos Joel.

– Han hejdar mig när det går för fort och jag driver honom. Vi kompletterar varandra bra, säger hon.

Paret hade en del kontakt via sms innan de bestämde sig för att äntligen träffas. Nu har Joel i en kärleksförklaring på sociala medier avslöjat hur parets första möte var:

” ‘Fan, jag levererar’, tänker jag när våra första 30 minuter avverkats. Sen, en kortare tystnad och jag känner hur paniken börjar komma krypandes. Helvete – den pinsamma tystnaden är på inmarsch”, skriver han på Instagram.

Han förklarar hur han försökte hitta ett samtalsämne för dem att spinna vidare på under den pinsamma tystnaden. Sedan fann han inspiration från en Kama Sutra-bok som stod i bokhyllan och frågade Anitha om hon gillar indisk mat.

“Efterföljande sekunder var troligen de värsta i mitt liv, jag var helt övertygad om att jag hällt bensin, aceton och etanol på varenda jävla bro i hela världen”, skriver han.

Men nu fem månader senare är de ett par och det visade sig att Joel hade gjort precis som hans första tanke sa honom – han levererade.

“Här fem månader senare är jag väldigt glad att jag har dig och att du lät världens, genom tiderna, dummaste fråga bara passera”, avslutar han inlägget med.

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan – Joel, 28, är Anitha Schulmans nya kärlek: ”Vi är jättekära”

LÄS OCKSÅ: Anithas tårar efter bröderna Schulmans hån: ”Inte schysst”

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN