TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fansen går i spinn över Joel Kinnamans heta nakenscen i nya Netflix-serien

17 jan, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Joel Kinnaman är nu aktuell med en ny Netflix-serie där vi får se mer av honom än vi någonsin har gjort tidigare – bokstavligen.
Annons

Netflix fortsätter leverera grymma serier och i februari har den nya serien “Altered Carbon” världspremiär med vår svenska stolthet Joel Kinnaman, 38, i en av rollerna. Joel har tagit Hollywood med storm och syns överallt på de vita dukarna och röda mattorna. Men så här har vi aldrig sett honom förut.

Han spelar elitsoldaten Takeshi Kovacs i serien och i dagarna släpptes trailern till serien. Klippet har redan över två miljoner visningar på Youtube och har fått otroligt mycket reaktioner. Och det kan finnas en anledning till det, herr Kinnaman visar nämligen redan i början trailern mer av sig själv än någonsin. Inte nog med att han visar upp sin vältränade kropp – han gör det helt naken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

https://www.youtube.com/watch?time_continue=142&v=dhFM8akm9a4

“Åh herre min skapare, tillåt mig att plocka upp hakan från golvet”, skriver en person.

“Han är såååååååå het”, skriver en annan.

Serien är baserad på en berättelse som utspelar sig 300 år framåt i tiden av författaren Richard K. Morgan.

– Det kostade mer att skapa världen i serien än de tre första säsongerna av “Game of Thrones”, säger Joel i en intervju med tidningen Vancouver Sun

Foto: IBL

Annons