Joel Kinnamans nya jobb – flippa burgare i Örebro

Snart får vi troligen se Joel Kinnaman besöka Örebro för att steka klassiska amerikanska hamburgare.

Den svenska skådisen Joel Kinnaman, 37, driver hamburgerkrogen Lily’s burgers i Stockholm med skådespelaren Mahmut Suvacki, 35.

Nu står det klart att även Örebro får lite Hollywood-status. Joel ska nu etablera ännu en restaurang där, rapporterar Nerikes Allehanda.

503 Service Unavailable

Restaurangen kommer att öppna i Kompassen. Agora, som driver fastigheten, meddelar i ett pressmeddelande att de får tillträde till lokalen under hösten.

Lily´s Burger är ett högkvalitativt hamburgerkoncept som erbjuder klassiska amerikanska hamburgare och tillbehör i en häftig amerikansk 60-talsmiljö. Lily´s Burger ägs och drivs av duon Mahmut Suvakci och Joel Kinnaman, båda är kända inom tv och film“, går det att läsa i pressmeddelandet.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få in två starka koncept med engagerade entreprenörer i vårt hus. Etableringen av Lily´s Burger i Örebro blir den första utanför Stockholm. Tillsammans befäster vi Stortorgets roll som Örebros hjärta när det kommer till mat och upplevelser. Både Lily´s Burger och Pitcher’s är bra exempel på vår affärsidé om att bidra till platsens attraktivitet, säger Kicki Jäger, centrumchef Agora

Joel som tillbringar stor del av sitt liv numera i Los Angeles, träffade tatueraren Cleo Wattenström, 24, sommaren 2014 och de gifte sig våren 2015 i en enkel ceremoni i USA.

503 Service Unavailable

LÄS OCKSÅ: Joel Kinnamans kärleksförklaring till frun Cleo

Foto: IBL

SENASTE NYTT!