LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joel Kinnamans nya jobb – flippa burgare i Örebro

11 apr, 2017 
Johnny Axelsson
Snart får vi troligen se Joel Kinnaman besöka Örebro för att steka klassiska amerikanska hamburgare.
Annons

Den svenska skådisen Joel Kinnaman, 37, driver hamburgerkrogen Lily’s burgers i Stockholm med skådespelaren Mahmut Suvacki, 35.

Nu står det klart att även Örebro får lite Hollywood-status. Joel ska nu etablera ännu en restaurang där, rapporterar Nerikes Allehanda.

Restaurangen kommer att öppna i Kompassen. Agora, som driver fastigheten, meddelar i ett pressmeddelande att de får tillträde till lokalen under hösten.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Lily´s Burger är ett högkvalitativt hamburgerkoncept som erbjuder klassiska amerikanska hamburgare och tillbehör i en häftig amerikansk 60-talsmiljö. Lily´s Burger ägs och drivs av duon Mahmut Suvakci och Joel Kinnaman, båda är kända inom tv och film“, går det att läsa i pressmeddelandet.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få in två starka koncept med engagerade entreprenörer i vårt hus. Etableringen av Lily´s Burger i Örebro blir den första utanför Stockholm. Tillsammans befäster vi Stortorgets roll som Örebros hjärta när det kommer till mat och upplevelser. Både Lily´s Burger och Pitcher’s är bra exempel på vår affärsidé om att bidra till platsens attraktivitet, säger Kicki Jäger, centrumchef Agora

Joel som tillbringar stor del av sitt liv numera i Los Angeles, träffade tatueraren Cleo Wattenström, 24, sommaren 2014 och de gifte sig våren 2015 i en enkel ceremoni i USA.

Annons

Foto: IBL

Annons