Joel Kinnamans kärleksförklaring till frun Cleo

Joel Kinnaman berättar för hela världen om sin kärlek till sin fru i ett inlägg på Instagram.

Skådisen Joel Kinnaman, 37, träffade tatueraren Cleo Wattenström, 24, sommaren 2014 och de gifte sig våren 2015 i en enkel ceremoni i USA. Det hela var väldigt nedtonat och inga släktingar var på plats. Men i juli då paret besökte Sverige hade man fest med inbjuden släkt och familj.

– Det var första gången Joels och Cleos familjer träffades, har en källa nära paret berättat för Hänt.

Joel Kinnaman, Cleo Wattenstrom

Joel Kinnaman och Cleo hade ett aningen udda bröllop.

LÄS OCKSÅ: Joel Kinnamans nya liv – utan alkohol

Joel berättade tidigare i år i “Live! With Kelly” om det något annorlunda och väldigt snabba bröllopet som ägde rum via samedaymarriage.com. Makarna vigdes av en kvinna med östeuropeisk brytning:

– Kvinnan tittade på mig och sa ”Äktenskap, resten av liv. Säg ja”, så jag sa ja. Sen vände hon sig till Cleo och sa ”Äktenskap. Du också, resten av liv” och Cleo sa ja. Sen sa kvinnan ”Oh! ni kan kyssa” och efter att vi gjort det utbrast hon ”Gifta!”.

https://www.youtube.com/watch?v=XTRBs15cJq8

Skådespelaren har annars sällan pratat om Cleo offentligt. Han har varit minst sagt sparsmakad med sina ömhetsbetygelser i intervjuer och liknande. Men tidigt i morse la han ut den här fina selfien och kärleksförklaringen till sin fru på Instagram.

– Hemma är ingen plats, skriver Joel och syftar på att så länge han har sin älskade vid sin sida känner han sig trygg var än i världen han är.

503 Service Unavailable

LÄS OCKSÅ: Joel Kinnamans myspys med frugan Cleo

Foto: IBL

SENASTE NYTT!