LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Joe Laberos namn – det heter han egentligen

16 okt, 2021 
JOE LABERO
Trollkarlen Joe Labero har gjort sig känd både i Sverige och på internationell nivå under namnet Joe Labero.
Men vad heter han egentligen? Hänt har svaret!
Annons
Victoria Silvstedt om relationen till Melania Trump: "Rumskompis"Brand logo
Victoria Silvstedt om relationen till Melania Trump: "Rumskompis"

Joe Labero, 58, är en av världens mest framgångsrika trollkarlar. Under årens lopp har han skapat stora framgångar både i Sverige men även utomlands, bland annat i Las Vegas där han även bor med familjen.

– Allting funkar här i USA, det är väldigt lätt att leva. Vi bor trevligt här i hus och det är ordning och vakter. Det är en väldigt enkel livsstil. Det tycker jag är bra med USA, har Joe Labero tidigare berättat för Expressen.

Joe Labero lever ihop med hustrun Anna Vinterfall, 39, och tillsammans har de dottern Nicole.

Joe Labero om resorna och livet med familjen

Joe Labero och familjen har hunnit bo på många olika platser runtom i världen under årens lopp. Men ett ställe som han gillar extra mycket är Dubai, i Förenade Arabemiraten.

I en ny intervju med Nöjesguiden berättar Joe Labero om dotterns önskan.

– Vår dotter sa ”Pappa, why don’t we move to Dubai?”. Vi har ju bott i Australien, Thailand, Singapore, Vegas. Jag är från Småland. Jag är inte lika internationell som henne. Men jag älskar Dubai, för det är lite som att Asien möter USA på något sätt. Med bilar, vägar, rent och snyggt och säkert och grönt och skönt och sol och pool. Det är en lifestyle som jag alltid har gillat. Jag förstår de som kommer dit och lyckas med någon business och stortrivs, säger han.

JOE LABERO, ANNA VINTERFALL, NICOLE LABERO VINTERFALL

I mars 2020 flyttade Joe Labero och familjen hem till Sverige, närmare bestämt på Riddargatan i Stockholm.

Annons

– Jag har bott här för att det har varit pandemi. Nu måste jag ut snart igen. Jag är i startgroparna nu. Det kanske blir Dubai eller USA nästa höst. Det vore jätteskönt, säger han till Nöjesguiden.

Det heter Joe Labero egentligen

Joe Labero växte upp i Småland, men har som sagt valt ett väldigt internationellt liv sedan dess. I intervjun med Nöjesguiden berättar han inte bara om resorna han gillar att göra, utan han avslöjar även ett och annat om hans riktiga namn!

Hustrun Anna kallar honom endast för Labero. Men hans mamma och hans bror säger faktiskt det riktiga födelsenamnet – som kan ses som väldigt svenskt jämfört med Joe Labero.

– Jag bytte ju namn 1986. Jag växte upp som Bengt Johansson, förklarar han.

Joe Labero döptes alltså till Bengt Johansson!

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons