LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joakim Lundell etta på Spotify – krossar Ed Sheeran: "Är i chock"

15 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Youtube-fenomenet Joakim "Jockiboi" Lundells nya låt ligger etta på Spotify efter bara ett dygn – och fullständigt krossar artister som Ed Sheeran och Taylor Swift.
Annons

För ett dygn sedan släpptes Joakim “Jockiboi” Lundells, 31, nya låt “All I need” och redan nu har den krossat allting annat på Spotify. På 24 timmar har Youtube-stjärnan seglat upp som etta på Spotifys topplista i Sverige med nästan 600 000 streams på låten under det senaste dygnet. Samtidigt har han petat ner världsartister som bland annat Ed Sheeran, The Chainsmokers, Zayn och Taylor Swift med sin succélåt.

Ed Sheeran, som ligger tvåa på listan med låten “Shape of you”, hade knappt 350 000 streams.

– Alltså, vad säger man? Jag är i chock. Går det ens att beskriva detta? Jag är ju starstrucked eftersom jag älskar “Shape of you”. Att ens få ligga nära den låten på listan…, säger en tagen Joakim Lundell om placeringen till Hänt.

På Facebook hyllas nu Joakim Lundell också av Samir Badran, 26, som tidigare haft flera hits på Spotifys  topplista tillsammans med Viktor Frisk, 21.

Annons

“Det är en sjuk siffra. Jag och Viktor hade som mest 384 000 plays per dag när vi låg i topp. Du har nästan 600 000 mannen. Jag måste steppa upp”, skriver han.

16735605_1101165853327067_1399506547_o

Låten “All I need” är skriven och producerad av Youtube-stjärnan själv, tillsammans med sångerskorna Ava och Agnes Arrhult, Joakim Daif samt Pontus Frisk och är en kärlekslåt om hans fru Jonna Lundell, 22. Paret har haft en tuff period och Jonna Lundell har flera gånger i videos berättat om när hon mått dåligt.

– Texten handlar om Jonna, rakt av. Den handlar om att jag inte kan nå Jonna när hon går in i sina anfall, det är som att vara under vatten när man skriker för det är som att hon inte hör. Det enda jag kan göra i de lägena är att finnas där för henne. Det är det låten handlar om, har Joakim Lundell tidigare berättat för Hänt.

Här kan du lyssna på Joakim Lundells nya låt:

Eller på Spotify:

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons