Jockiebois Jonna bryter ihop: "Jag vill inte att vi skiljer oss"

De gifte sig i somras. Nu knakar det rejält i fogarna i Jockieboi och Jonnas äktenskap.

I somras när Youtube-paret Joakim “Jockiboi” Berg, 30, och Jonna Lundell, 22, lovade varandra evig trohet var det tusentals tittare som följde bröllopet via TV3 Plays serie “Jockiboi och Jonna i nöd lust”. Som alla andra äktenskap har förhållandet sina upp- och nedgångar, men hemma hos Youtube-paret i Norrköping svänger det rejält.

I ett känslomässigt klipp på Youtube har Jonna valt att dela med sig om hennes och Jockes relationsproblem:

– Jag är absolut inte den flickvännen  många tror att jag är. Jag är en pain in the ass att jobba med, bo med, vara gift med. Mellan mig och Jocke så har jag någonting som vi kallar “sjukdomen”. Jag går till en psykolog. Vi trodde från  början att det var en grov form av PMS.

Nu hotar “sjukdomen” att förstöra deras äktenskap.

– Jag förstör mig och Jocke, jag förstör mig själv som person, jag förstör Jocke som person, jag förstör vårt arbete, jag förstör vårt liv, jag förstör så mycket och jag vet inte varför, erkänner hon innan hon bryter ihop i tårar.

Även om hon älskar Jocke mest på hela jorden så behandlar hon honom stundvis illa, något som i efterhand resulterar i en rädsla för att relationen ska ta slut:

– Det är så små grejer som blir så stora att det håller på att ta slut mellan mig och Jocke. I efterhand blir jag jätteledsen över vad jag har gjort och lovar mig själv att aldrig mer göra om det. Men jag märker aldrig när det kommer igen.

Av sin psykolog har Jonna blivit rekommenderad att testa en PMS-medicin för sina humörsvängningar, men Jonna vågar inte ta tabletterna i rädsla för att det ska få henne att må ännu sämre:

–  Jag vill inte att det ska bli så att vi skiljer oss en dag bara för att jag är dum i huvudet.

Klippet som i skrivande stund fått nästan 800 000 visningar har delats och kommenterats flitigt. En av dem som själv delat Jonnas klipp på sin Facebooksida är Jockieboy med en kärlekshyllning till sin fru:

– Min fina modiga baby, skriver han.

Men kärleksförklaringen stannar inte där:

– Det var jobbig att se, fruktansvärt jobbigt att se den man älskar ha sånna problem och må så dåligt, svarar Jockieboi i ett Youtubeklipp.

Men för den som tror att det väntar en skilsmässa runt hörnet, den får vänta länge. Jockieboi tänker inte svika sin fru:

– Vad är jag för människa om man lämnar den man älskar mest i de svåraste stunderna? Att älska varandra betyder att man ska älskar varandra i bra stunder och i dåliga stunder ska man finnas ännu mer för varandra.

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!